Šta je prvo na šta pomislite kada čujete ime Ida Prester? Da li je to njena specifična estetika, beskrajna pozitivnost ili melodije zbog kojih imate utisak da đuskate u nekom drugom realmu, okupani šljokicama i prolećnim suncem?

Jedno je sigurno - gdegod je beskompromisna i harizmatična Ida, tu je, potpisujemo, najbolji provod. A ovog vikenda, upravo beogradski Dom omladine postaje mesto na kojem će biti organizovana najbolja žurka svih vremena i to sa posebnim povodom - 20 godina karijereIde Prester.

Da, ma koliko neverovatno zvučalo, 20 godina je prošlo od kako smo Idu zavoleli sa prvim taktovima “Volim te”, “Sutra”, “Bivša cura”, a sada su na listi i neke nove pesme sa novog albuma: “Minuta”, “Dodir”, “Kvar”, “Sad”, “70” i mnoge druge... koje su nam se već uselile u srce dok nas teraju da đuskamo baš kao pre dve decenije.

Ovaj značajni jubilej Ida će obeležiti sa svojim bendom Lollobrigida i fanovima, a kako su karte za prvi koncert već uveliko rasprodate, odlučili smo da obradujemo njene najveće fanove i damo im priliku da osvoje karte za njen koncert 4. aprila 2024.

Sve što treba da uradite je da se registrujete na sajtu Wanted.rs i da u komentarima ispod ovog članka ostavite što kreativniji odgovor na pitanje: "Zašto volim da slušam Idu Prester?". Što više reakcija dobijete na isti, veće su šanse da će ulaznice pripasti baš vama. Napominjemo i da niste ograničeni brojem komentara, ali da se računa samo najkreativniji, odnosno onaj sa najvećim brojem reakcija.

Nagradni konkurs počinje u utorak, 2.04.2024. u 9:00 i završava se u sredu 3.04.2024. u 9:00 časova, a celokupna pravila konkursa pogledajte OVDE.

Dakle, pustite omiljenu pesmu Ide Prester za malo inspiracije, i pustite mašti na volju - neka najkreativniji komentar pobedi!