Kada je reč o putovanjima, generacija Z je postala prilično svetski nastrojena. Bilo da volite da se zavalite na plaži ili preko litica na zip-lajnu, navike ove generacije na odmoru brzo postaju značajne za industriju turizma i putovanja. Umesto da posećuju iste turističke destinacije, generacija Z odlučuje se za skrivene dragulje, tražeći autentična iskustva koja se mogu doživeti izvan okvira turističkih zamki ludih društvenih medija. To znači prilike koje se pružaju jednom u životu, savršen spoj kulturnog i uzbudljivog, a istovremeno opuštajući i smislen.

Kako generacija Z stari i počinje da putuje van suvišnih porodičnih odmora, mnoge jedinstvene destinacije sigurno će oduševiti novu generaciju. Zato spakujte kofere, rezervišite te letove i nastavite da listate za naš izbor destinacija za putovanje generacije Z za svakog mladog džet-setera.

Obala Amalfija, Italija

italija Amalfi
Pexels/ Alina Chernii 

Lisabon, Portugal

Lisabon
Unsplash/ Anita Austvika 

Bangkok, Tajland

Bangkok
Pexels/ Marc McCoy 

Barselona, Španija

Barselona
Pexels/ C1 Superstar 

Marakeš, Maroko

Marakeš
Pexels/ Taryn Elliott 

Bali, Indonezija

Bali
Pexels/ Purna Wirastana 

Tokio, Japan

tokio
Pexels/Aleksandar Pasaric 

London, Engleska

London, Engleska
Pexels/ Chait Goli 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Putovanje avionom Tiktok/sophiacelentano48


Izvor: Wanted V.P.