Catan

Nekrunisani kralj među društvenim igrama, skoro deceniju vladar među board games geek-ovima: Catan. U pitanju je strategijska igra za četiri ili više igrača sa ekstenzijama. Cilj je osvojiti deset bodova - neophodno je strateški koristiti dostupne resurse i taktički se širiti na mapi. Fokus neophodan, keke.

Sagrada

Igrači u ovoj društvenoj igri smenjuju se u izradi komada stakla, predstavljenim kockicama; svako pažljivo birajući gde da stavi svaku kockicu u svoj jedinstveni prozor. Prozori imaju specifične zahteve za boju i vrednost, dok kockice istih boja ili vrednosti možda nikada neće biti susedne, tako da je postavljanje svake kocke izazovnije od prethodnog. Srećom, imaćete prave alate koji će vam pomoći.

My City 

My City društvena igra je "legacy" tip igre. To znači da će se igra menjati i razvijati iz partije u partiju. Svi igrači će imati svoje table za igranje, koje će se menjati svaki put. Izbori i radnje igrača tokom jedne epizode se prenose na sledeću epizodu, stvarajući personalizovano igračko iskustvo. Svake tri epizode čine jedno poglavlje. A za svako poglavlje postoji zatvorena koverta koja sadrži nova pravila i dodatni materijal koji se menja tokove partija. U fascinantne 24 epizode doživećete uspon i istoriju vašeg grada od samog početka kroz industrializaciju.

Letter Jam

Letter Jam je kooperativna igra za 2 do 6 igrača u kojoj u svakoj rundi, svaki igrač, ima slovo koje svi ostali mogu da vide, ali niko ne može da vidi svoje sopstveno slovo. Igrači tokom runde pokušavaju da sačine reč od slova koja su im vidljiva. Igrač koji bude imao najbolji trag za ostale igrače, daće im taj trag tako što će tokene sa brojevima postaviti po redu na slova koja čine neku reč. Naravno, jedino slovo koje će vam biti nepoznato u reči koju vam saigrač pokaže jeste vaše slovo. Pokušajte da otkrijete sva slova, pre nego što vam nestane tragova, i da formirate reč od svojih slova kako biste pobedili.