Sezona darivanja uveliko traje, a ukoliko niste stigli da pronađete idealan poklon za vašu dragu osobu, člana porodice ili prijatelje, potrudili smo se da izdvojimo kreativne predloge koji će oduševiti drugu stranu.

Ručno pravljena čokolada

Ništa nije bolje od malih, slatkih poklona, a ručno pravljena čokolada idealan je poklon za one koji vole slatkiše. Većina poslastičarnica ima sjajnu ponudu čokolada koje su već zapakovane, a ovako nešto oduševiće svakog, imao 7, 17, 37 ili 77 godina. 

Šolja za kafu

Šolja za čaj i kafu nikad dosta, a ovako nešto idealan je način da nekome pošaljete i neku poruku ili da prosto postanete deo njegovog ili njenog dana.

Nakit lokalnih umetnika

Ništa lepše od unikatnih komada nakita, a lokalni umetnici svojom bogatom ponudom ne prestaju da nas oduševljavaju.

Novčanik za kartice

Ovako nešto uvek je dobar i praktičan poklon, a samo je na vama da odaberete stil i dezene koji se dopadaju drugoj strani.   

Lude čarape

Još jedan neodoljiv poklon koji će garantovano izmamiti osmeh na lice drugoj strani. Sada su više nego ikada popularne čarape sa šaljivim natpisima, te odaberite neki koji će pristajati drugoj strani.

Kakao ili kugle za toplu čokoladu

Još jedan sladak predlog koji će oduševiti sve sladokusce. Kakao setovi ili kugle za toplu čokoladu biće divno iznenađenje i definitivno nešto što će obradovati vaše drage osobe.

Društvene igre

Društvene igre mogu biti sjajna porodična zabava i odličan razlog da se okupljate češće i zajedno probodite vreme.

Lego

Možda ćete pomisliti da je ovo više poklon za decu, ali verujte nam, Lego setovi mogu biti savršen poklon za pasionirane ljubitelje Harija Potera, Star Warsa ili slično.

Ploče

Oni romantičniji mogli bi oduševiti svoje ljubljene pločom omiljenog benda. Čak i da nemate gde da je pustite (eto ideje za sledeću godinu), svejedno je lep znak pažnje.

Kačketi

 Aksesoari bilo koje vrste mogu biti kul iznenađenje za trendseterke koje vole da budu drugačije.

Vaučer za masažu

Budimo iskreni - ovo je možda i poklon koji svi priželjkujemo, što nije čudno ako se uzme u obzir da svi negde jurimo i žurimo, te da se živi sa mnogo stresa. Zato smo sigurni da ćete voljenu osobu zaista oduševiti ovakvim iznenađenjem. 

Pročitajte još: POKLON ZA NJU ZA NOVU GODINU: Povoljni setovi koji će obradovati vašu devojku, sestru, drugaricu...

Puzle

Još jedan poklon koji će okupiti celu porodicu. Što više delova, to bolje!

Bojanke za odrasle

Još jedan dar koji će obožavati oni koji uvek nešto žvrljaju, crtaju ili jednostavno, treba im nešto za smirenje. Dodajte i set bojica i dobili ste idealnu zabavu za večeri kada vam treba, narodski rečeno, da "iskulirate" od svega.

Sveće

Sveće su jednostavan ali lep poklon koji će oduševiti sve one koji vole lepu dekoraciju za stan. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Učiteljica otkrila koji poklon želi od dece TikTok/moms

Izvor: Wanted J. S.