Anja Valente, naslednica Dragana Stojkovića Piksija, nedavno je obradovala svoje obožavaoce objavom radosne vesti o novoj trudnoći. Njen prelep dom u Francuskoj svedoči o sreći koju deli sa suprugom, poznatim francuskim sportistom Hugom Valenteom, i njihovim troje dece sa jedinstvenim imenima.

Par je prvo 2016. godine dobio najstariju ćerku Indiju Rouz, zatim 2019. Kasiju Ginzu, dok je tri godine kasnije stigla najmlađa Aleksia Saskia.

Anja Valente, naslednica Dragana Stojkovića Piksija
Instagram 

Na temelju fotografija koje Anja deli na Instagramu, imamo priliku zaviriti u njihov dom. Bela boja dominira, a prostrana dnevna soba odiše elegancijom s velikim ogledalom koje dominira prostorom. Ormari i garnitura čine srž ove porodične oaze, gde porodica verovatno provodi veći deo dana.

anja valente sa muzem
Instagram 

U njihovom domu vlada radost, što je jasno vidljivo na fotografijama koje prikazuju Huga kako se igra s ćerkama u spavaćoj sobi. Beli krevet, bež zidovi i slika iznad kreveta doprinose mirnom i ugodnom ambijentu.

Kućni ljubimac, crno-beli pas, takođe je deo ove srećne porodice i ima svoje omiljeno mesto za odmor. Praznično raspoloženje ispunjava dom jer se bliži Nova godina, s jelkom i drugim novogodišnjim dekoracijama koje doprinose toplini njihovog zajedničkog prostora.

Instagram Dom Anje Valente

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Piksi postao počasni građanin Opštine Palilula Kurir/M.S.


Izvor: Wanted A.N.