Uređenje doma ne mora uvek da bude skupa investicija. Sa nekoliko pažljivo odabranih komada, čak i ako su to samo mali detalji koji će ukrasiti policu ili stočić, možete stvoriti potpuno drugačiji osećaj u sobi. Elegantni komadi se mogu naći po pristupačnim cenama, a kućni asortiman 'high street' brendova je često naša omiljena adresa za kupovinu u ove svrhe.

hm home dekoracija do 10e
hm home 

H&M Home ponuda nas često iznenadi lepo dizajniranim komadima za dom, a sada smo odlučili da pogledamo najpovoljniji odeljak na njihovom sajtu. To je deo sačinjen od komada čija cena ne prelazi 10 evra. Naravno, ovde nećete naći tepihe, posteljinu i slično, ali smo ipak uspeli da izdvojimo nekoliko komada koje smo i sami želeli.

Jedan od razloga zašto se enterijer može osećati praznim je taj što uvek odlažemo kupovinu dekorativnih sitnica kao što su odgovarajući setovi šoljica, manjih vaza i predmeta koje možete koristiti da popunite policu za knjige ili stilizujete sto za kafu.

Zato smo u nastavku izdvojili upravo takve predmete koji se odlikuju neutralnim, ali upečatljivim dizajnom i modernom estetikom. Od ukrasnih jastučnica do neobičnih vaza i svećnjaka, svaki od ovih komada možemo zamisliti u svakom prostoru. Sveće, svećnjaci i detalji za sto mogu poslužiti i za prazničnu dekoraciju, a zbog elegantnog utiska koji ostavljaju mogu se koristiti u svim prilikama.

hm home H&M home dekoracija za dom

 Bonus video

Stan art direktorke Cosmopolitana Instagram/abby.silverman