Upravo ta magija dopire iz novih HUAWEI FreeBuds Pro slušalica.

Muzika je ta koja uvek pojača određeni osećaj i imaginaciju - ima moć da nas mentalno izmesti iz realnog prostora u kom se nalazimo. To se događa i dok hodamo prometnom ulicom, u moru užurbanih ljudi, vreme se naprosto odjednom usporava, a vi ste u Sleepless in Seattle filmu. Ok, za to bi trebalo da ste na vrhu Beograđanke, ali razumete šta pričam.

slusalice-muzika-huawei-bezicno
Promo 

Džogirate u parku a na bežičnim sluškama vam ide neka power numera, tipa Eye of the tiger i to je to, preskačete mentalni zid i pokoravate svet: on je vaš. Joe Rogan i njegova snaga volje su ništa u odnosu na to šta vi sada možete da učinite. Pojačavate muziku, jer glasniji beat daje još više motivacije. Uz Huawei FreeBuds Pro slušalice, ne morate ni da razmišljate o telefonu.

Muziku pojačavate tako što jednostavno prevučete prstom preko slušalice, na gore. Pesmu menjate dvostrukim klikom na slušalicu, a ako želite ponovo da čujete pesmu koja vas najviše motiviše - trostrukim klikom na slušalicu vraćate prethodnu pesmu. Dajete sve od sebe, a na kraju treninga muzika vam pojačava osećaj sreće i zadovoljstva izazvanog endorfinom.

slusalice-muzika-huawei-bezicno
Promo 

U prevozu ste, ali vas meditativna muzika koja dopire iz vaših Huawei FreeBuds Pro slušalica dovodi do životnog prosvetljenja, shvatanja da je sve prolazno, da smo mi ti koji dajemo smisao svemu. Kratkim pritiskom na slušalicu uključujete režim aktivnog poništavanja šuma (Active Noise Cancellation), koji na Huawei FreeBuds Pro identifikuje zvuke iz vašeg okruženja i automatski se prebacuje u jedan od tri režima: General, Cosy ili Ultimate. Odjednom, više vam ne smeta gužva u saobraćaju, niti što pada kiša ili što sija sunce. Život je naprosto lep, a vi ste zahvalni na svim dragim ljudima, divnim ali i teškim trenucima koji su vas stvorili.

Promo Koje slušalice su vaš izbor?

Ili ležite u krevetu, slušate zvuke vodopada na nekom tropskom ostrvu i očas posla ste na Martiniku ili nekim drugim karipskim ostrvima. U hladu palmi, pod zidom kokosa... Tirkizno plavo more i magična priroda prostire se pred vama, a sve to zahvaljujući bežičnim slušalicama i muzikom koja ide iz njih.

Sve ovo treba da bude potkrepljeno sjajnim zvukom sa bežičnih slšalica, a upravo to pružaju Huawei FreeBuds Pro. Svoju filmsku destinaciju možete da birate i uz Deezer Premium i to tri meseca besplatno ukoliko do kraja godine preuzmete ovu aplikaciju preko Huawei AppGallery i registrujete novi Deezer nalog.