Tvoja prijateljica je bila tu za tebe. Davala ti je savete kada su ti bili najpotrebniji, slavila je tvoja dostignuća, slušala te dok plačeš i stvarala najlepše uspomene sa tobom. Kada je u pitanju kupovina savršenog poklona, možda je nemoguće pronaći nešto što je neverovatno jednako kao što je ona. Zato smo sakupili smislene ideje za poklone, bilo da joj je rođendan ili slavi veliku prekretnicu. Kada ste joj poslednji put rekli koliko je važna? Ako niste dobri u izražavanju ljubavi, ovi promišljeni pokloni za najboljeg prijatelja će to učiniti za vas.

Zajednični portret

Podsećajte svoju najbolju drugaricu koliko je volite svakog dana uz ovu personalizovanu zidnu fotografiju. Pronađite na Instagramu umetnike čiji vam se stil crtanja portreta dopada i zatražite im vaš primerak.

Personalizovane čarape

Ima li šta bolje od personalizovanog poklona? Čarape sa slikom vas i vaše prijateljice, ili bilo čega što je njoj drago (npr. kućni ljubimac) je poklon kom će se sigurno obradovati.

Sveće

Ukorenjene u pozitivnosti tela, ove sveće ženskog tela će podsetiti vašu najbolju prijateljicu da je lepa — plus, prave super šik kućni dekor. Birajte između brojnih nijansi tonova kože i oblika tela.

Ogrlica

Izgleda kao obična ogrlica, ali taj mali privezak zapravo piše da je pravi biser koji ulepšava vaš život. To je još jedna tajna koju ćete samo vas dvoje podeliti.

Svilena jastučnica

Učinite san svoje najbolje prijateljice o luksuznom životu stvarnošću uz ovaj svilenkasti par, koji uključuje odgovarajuću satensku jastučnicu i masku za spavanje. Na taj način, ona može svojoj kosi i koži dati negujući tretman koji joj je potreban čak i kada čvrsto spava.