Nova mlada generacija preuzela je sav fokus na sebe. Osim što su za to zaduženi njeni nepresušni noviteti, nova zanimanja i interesovanja, modni stil posebno privlači pažnju.

Autentičnost i urbani modni komadi vape za dobrom fotografijom, a Samsung Galaxy S20 FE pruža savršen kadar za njeno ostvarenje.

Tehnologija se danas prepliće sa modom, pa samim tim modne stilove možete kombinovati i sa bojama telefona: nebeskoplavom, nebeskoljubičastom, nebeskozelenom i nebeskocrvenom.

Sačinjen od matirane površine, ovaj telefon ima displej sa jedva vidljivim okvirom oko ravnih ivica i veoma malim otvorom za kameru. Svaki video sadržaj ili fotografija biće precizno definisani, sa oštrim kadrovima ili efektima koje želite.

Ultraširoka, širokougaona i telefoto kamera kojom možete napraviti tri puta optički zum, biće zaslužni za beleženje nestvarnih momenata i specifičnih uspomena.

Na blic tokom fotkanja večernjeg outfita možete zaboraviti, jer Samsung Galaxy S20 FE sadrži noćni režim koji će mračne fotografije učiniti živopisnim.

Zaboravite na hiljadu fotografija u kojoj pronalazite jednu dovoljno dobru. Uključite kameru a sve ostalo prepustite Samsung-u Galaxy S20 FE.