Dobre vesti stižu za mnogobrojne gledaoce koji već nedeljama unazad, svakog vikenda, sa uzbuđenjem prate priču Petra Maraša i njegove ekipe, jer je od danas moguće bindžovati popularnu seriju po ceni od 549 RSD!

Ukoliko ste propustili da odgledate „Južni vetar“ i saznate kako se završava borba mafije, države i suprostavljenih klanova sve epizode serije korisnici Telekoma Srbija mogu pogledati na platformama Iris, Supernova i ArenaCloud.

Druga sezona hit serije „Južni vetar“, zadobila je veliku pažnju publike, budući da se radnja razvija i komplikuje, a da glumačka ekipa dolazi iz svih krajeva sveta. Nove epizode produkcijski su najzahtevnije do sada, dok se dijalozi vode na srpskom, engleskom, ruskom, italijanskom i albanskom jeziku. Da li će čuveni Maraš uspeti da ostane na čelu narko mafije i koju će cenu za to morati da plati, saznajte i „bez granica“ uživajte u 12 epizoda serije koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

južni vetar, serija
Promo 

Glumačka ekipa koju čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Jovana Stojiljković, Oksana Akinshina, Alexey Guskov, William Baldwin, Eric Roberts, Tamara Krcunović, Pasquale Esposito, Astrit Kabashi i mnogi drugi vode gledaoce kroz različite predele, države i lične i poslovne izazove, a kišni dani koji nas očekuju u narednom periodu mogu biti idealna prilika za serijski maraton u vašem domu.