Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SA KOLIKO GODINA SU ŽENE I MUŠKARCI NAJATRAKTIVNIJI: Istraživanje otkriva istinu koju niko od nas ne želi da prizna

Istraživanja su pokazala sa koliko godina su žene i muškarci najatraktivniji, i interesantno je da se skala pomerila.

  Izvor: Shutterstock

Živimo u vreme kada društvene mreže i aplikacije određjuju standarde lepote. Tako se od žena, primera radi, očekuje da nemaju bore, celulit ni strije gotovo do pedesetih, višak kilograma je i dalje veliko no-no, ali današnje vreme nije naročito naklonjeno ni prema muškom polu, te se od njih očekuje da imaju zategnuta tela, a gubitak kose i slično su tabu teme.

Čini se da je jurnjava za večnom mladošću i dalje prioritet mnogima, što je nekada bilo uobičajeno ponajviše za slavne. Uz dostupnost kozmetičkih proizvoda i preparata, sve više "običnih" ljudi i dalje se trka sa godinama ne bi li na neki način zamrznuli mladost.

Pitanje atraktivnosti

Šta mislimo o sopstvenoj atraktivnosti, pokušao je da sazna NordChem, distributer proizvoda za zdravlje i lepotu, sprovođenjem istraživanja koje je obuhvatilo više od 16.000 osoba iz osam zemalja, objavio je New Beauty. Svi oni su odgovorili na jednostavno pitanje - u kojoj dobi su, po njihovom mišljenju, najlepše žene, a u kojoj muškarci.

Očekivano, muškarci su dobili nekoliko godina "fore", no prosečne brojke ipak nisu tako niske kako se možda neko možda pribojavao. Najatraktivnije su, prema rečima ispitanika, žene od 28 godina, dok su muškarci na vrhuncu s 32 godine.

Amerikanci prijatno iznenadili

Istraživanje je sprovedeno u Italiji, Nemačkoj, Francuskoj, Španiji, Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi i SAD-u, a zanimljivo je da su rezultati po zemljama prilično odudarali od ukupnih rezultata.

Prijatno iznenađenje su Amerikanci od kojih bi se to možda i najmanje očekivalo – po njima su žene najlepše u 31. a muškarci sa 34 godine. Na suprotnoj su strani Britanci koji su vrlo strogi prema ženama, ali ne i prema muškarcima. Po njima su žene najlepše sa samo 23 godine, a muškarci sa čak deset godina više.

Povezane vesti

Šta vi kažete? Da li ste saglasni sa rezultatima istraživanja? Pišite nam u komentarima u kojim godinama su, prema vašem mišljenju žene i muškarci najatraktivniji. 

Ovo ne smete propustiti

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bole

Žene su najatraktivnije sa 23 godine, odnosno tada dostižu vrhunac lepote. To nije moje mišljenje nego naučna činjenica. Posle toga se već javljaju prvi znaci starosti, koji se naravno mogu maskirati treningom i zdravim životom. Kod muškaraca taj vrhunac je oko 25 godine, takođe može da se maskira .

Mrčela

Meni su najatraktivnije žene između 40 i 47-48 godina. A, muškarci mi uopšte nisu atraktivni.

W

Laž,laž ,laž i laž. Al industrija zamlaćivanja žena donosi zilijarde dolara godišnje pa lažite i dalje. Jedino ako su vam oba pola davali ocene za žene. Al to je opet laž

Najnovije