Influenseri na društvenim mrežama odavno nisu samo sledbenici već i nosioci najnovijih trendova. Ipak, pored zavidnog stila, modni influenseri se mogu pohvaliti i briljantno uređenim domovima u kojima dominira veoma moderan i prefinjen stil uređenja.

Svetao, udoban, sa suptilnim dodirom istorijskih elemenata, ali veoma moderan - ovo je izgled kojem je težio najpopularniji dizajn enterijera na Instagramu za prethodnu godinu.

Domovi najpopularnijih Instagram influensera nisu samo udobni i prijatni za oko, već su i izuzetno fotogenični. Ali ima smisla, ako se uzme u obzir činjenica da je jedan od najvažnijih zadataka influensera na društvenim mrežama kreiranje estetskih i veoma atraktivnih kadrova.

Elegantan nameštaj; suptilni luksuzni elementi; krem, bele i smeđe nijanse - sve ovo stvara elegantnu i veoma upečatljivu pozadinu za brojne fotografije koje objavljuju, naravno bez zasenjenja samog glumca.

Moglo bi se reći da u domovima influensera, koji spajaju modernizam i retro stil, ne dominiraju stvari, već njihovi stanovnici.

Ipak, moramo priznati, domovi influensera nisu samo fotogenični, već i odličan izvor inspiracije. U nastavku pogledajte i uživajte u najinstagramičnijim domovima.