Ukoliko ste nekada držali dijetu znate koliko odricanja i gladnih sati se nalazi u svakoj od njih. Tako je i devojka, koja je isprobala svaku moguću dijetu pre nego što je zapravo smršala 20 kg, odlučila na novu metodu. Naime, ona je podelila tačne obroke koje je jela da bi izgubila težinu.

Britani Mekrisal (27) koja je sa Novog Zelanda, ali živi u Sidneju, imala je 82 kg. Uprkos tome što je pokušavala da se hrani izbalansirano, Britani je rekla da imala navike „prejedanja i opijanja“.

Međutim, nakon raznih neuspelih dijeta, odlučila je da se usredsredi na hranu bogatu hranljivim materijama, neprerađenu hranu i redovno vežbanje. Ovom ishranom i načinom vežbanja je izgubila neverovatnih 20 kg za samo devet meseci.

Šta je najčešće jela?

Britani je otkrila da bi za doručak obično jela jaja sa ćurećom slaninom ili šunkom. Takođe je jela zapečene ovsene pahuljice sa bananom, kao i kajganu sa avokadom i smuti sa dodatkom proteina.

Za ručak, Britani je jela salatu s piletinom ili pirinač s tunjevinom. Večera je bila nešto poput kremaste pileće testenine, karija ili šnicli sa pomfritom.

Ona je takođe grickala proteinske kuglice i sveže voće, a pila je često jogurt i toplu čokoladu bez šećera.

dijeta, hrana TikTok/brittanymccrystal

„Izgubila sam 20 kg i jela sam ukusnu hranu svaki dan“, rekla je ona, dodajući da ne morate da jedete dosadnu hranu da biste smršali.

Pored zdrave ishrane, trenirala je pet dana u nedelji po sat vremena i šetala 10.000 koraka dnevno.

„Odbacite trendi dijete i restrikcije, one su dizajnirane da vam ukradu sreću“, rekla je Britani.

„Takođe morate da budete jasni u svojim ciljevima jer je pokretanje plana zdrave ishrane bez jasno definisanog plana poput vožnje do nove lokacije bez navigacije“, dodala je.

Njen drugi savet je da prestanete da tražite brza rešenja i umesto toga se fokusirate na jednu po jednu stvar.

„Mali koraci vode do velikih rezultata. Ako želite da promenite svoje telo zauvek, onda morate da promenite svoj životni stil“, zaključila je ona.