SUPA ZBOG KOJE JE OPRA VINFRI SKINULA 20 KG: Neviđeno je ukusna i hranljiva, lako se sprema i dugo će vas držati sitim

Čarobna supa uz pomoć koje je Opra Vinfri uspela da skine 20 kilograma.

Čarobna supa zbog koje je Opra Vinfri skinula 20 kg
Instagram 

Danas svako za sebe može da pronađe dijetu ili režim ishrane koji mu odgovara. Na internetu je dostupno sve što nam padne na pamet, a brojne su zvezde godinama s javnošću delile kako su to one dovele svoju formu do savršenstva.

Tako je i najslavnija voditeljka Opra Vinfri oduvek javno govorila o borbi s viškom kilograma – dok u jednom trenutku nije čvrsto odlučila da promeni svoje navike u ishrani. Na kraju – uspela je da smrša više od 20 kilograma, a objavila je i svoj kuvar s brojnim receptima i savetima.

Veliku je pažnju dobila takozvana čarobna supa, tačnije supa od kupusa koja je deo „dijete bez dijete“ uz koju možete da skinete i do pet kilograma nedeljno.

Kupus je niskokalorično povrće koje se sastoji od omega-3 masnih kiselina i lekovitih sumpornih materija koje štite od raka, a zbog velikog udela vitamina K, kao i antocijanina, kupus može da poboljša mentalne funkcije i koncentraciju.

Za „čarobnu supu“ potrebni su vam jedna glavica kupusa, pet glavice luka, tri paprike, jedan celer, tri paradajza, dva praziluka i so i biber po želji. Nakon što naseckate povrće, prelijte ga vodom i, nakon što počne da vri, kuvajte petnaestak minuta. Kuvajte dok povrće ne omekša, a supu možete jesti toplu ili hladnu.

Preporuka je da supu uvrstite tri puta nedeljno na celodnevni meni kada jedete samo nju. Kasnije je možete uvrstiti i u normalnu dnevnu rutinu uz glavno jelo, a rezultati su fantastični.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši