Nova sezona nastala je u produkciji Telekoma Srbija i Dandelion Productions, dok je za izvršnu produkciju zadužen Film Danas. Uzbudljivi scenario, koji pokazuje kako se ovaj opasan porok razvija od zabave do opasnosti i po sam život, potpisuje Nataša Drakulić koja je zajedno sa Predragom Gagom Antonijevićem i kreator serije.

stiže nova sezona ubice mog oca
Vladimir Avramović 

Priča nas vodi kroz različite događaje, a na kraju i zločin, i pokazaće gledaocima kako je lako upasti u vrtlog kocke, gde se od početničke sreće i lake zabave dolazi do toga da se ceo život stavlja „na kocku“. Režiser Miloš Kodemo novim epizodama poručuje da kockarski gubici nisu samo materijalni, već ugrožavaju prijatelje, porodicu i na kraju sam život kockara.

uboce mog oca nastavlja tešku priču iz prethodne sezone
Vladimir Avramović 

Poznatoj glumačkoj ekipi koju čine Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mićalović, Ivan Zablaćanski, Ivana Dudić i drugi, u novoj sezoni se pridružuju i Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović, Ivan Jeftović.

U ubicama mog oca biće sjajna glumačka postava
Vladimir Avramović 

Gledaoci će svakog vikenda od 21 čas na kanalu Superstar pratiti inspektore koji se kroz laži i manipulacije bore za istinu, usput otkrivajući i surovi svet zelenaša koji je neminovno povezan sa životom patoloških kockara.

Gledaoci će svakog vikenda od 21 čas na kanalu Superstar pratiti inspektore
Vladimir Avramović 

Bolna, ali i poučna priča prati rušenje života i pokazuje koliko je teško izaći iz začaranog kruga kocke, iako deluje da je izlaz na dohvat ruke. Paralelno, gledaoci će pratiti i Predraga Marjanovića koji postaje ministar policije i mnogi dugovi iz prethodnog života stižu na naplatu.

ubice mog oca je teška ali realna priča
Vladimir Avramović