Uoči Dana zaljubljenih kada su svi pod pritiskom da je važno biti u savršenoj vezi, postavljamo pitanje da li je ispravno ovaj praznik provesti bez partnera? Upravo reči pesme Majli Sajrus daju odgovor na ovo pitanje – mogu da volim sebe bolje nego što bi me ti voleo!

Budući da je Dan zaljubljenih tik iza ćoška, sav pritisak oko savršene veze, savršene večere, kao i savršenog poklona za partnera je iritantniji nego inače. 14. februar je rezervisan za kupovinu bioskopskih karata, kao i za romantičnu večeru sa laticama ruža u dvoje. No, da li je sve ovo neophodno raditi u paru?

Kada su u pitanju drugi, većina ljudi nema problem da ljubav pokaže. Medjutim, ono što kod mnogih izaziva dosta nelagodnosti je upravo ona, možda i najznačajnija vrsta ljubavi, ljubav prema sebi. Ova nelagodnost u vezi samoljubavi je često uzrokovana pritiskom od strane društva, po kome je izražavanje ljubavi i naklonosti prema sebi odraz sebičnosti i samoživosti.

S tim u vezi, FOREO slavi objavljivanje nove pesme Majli Sajrus pod nazivom "Flowers" u čiji prilog govori činjenica da je čitava kampanja na društvenim mrežama povodom Dana zaljubljenih u duhu ove numere koja se duboko povezuje sa vrednostima i principima ovog vodećeg svetskog medicinskog Skin-Tech brenda – negovanje radosti života i bezuslovne ljubavi prema sebi! FOREO veruje da je ljubav prema sebi važna u vođenju zdravog načina života.

Ljubav prema sebi je u osnovi kvalitetnog i ispunjenog života i pomaže u smanjenju stresa, izgradnji zdravih navika, čini nas produktivnijim i jača naše samopouzdanje. Pesme su uvek imale moć da prodru u naše emocije, da nas rastuže i obraduju, a neke od njih su takođe mogle da nas osnaže i nateraju da verujemo u sebe. U tom okeanu pesama, kultni hit "I Will Survive" u izvedbi Glorije Gejnor se uvek isticao. Ova pesma se smatra simbolom osnaživanja i barem jednom je do sada povećala nivo hormona sreće svakome od nas.

Ubrzo nakon što je pesma "Flowers" objavljena, sama Glorija Gejnor je objavila video snimak pesme na svom Instagram profilu uz poruku podrške: "Dok u Nešvilu radim na novoj muzici, po prvi put slušam pesmu "Flowers" i sve što imam da kažem je - Majli, bravo! Tvoja nova pesma šalje snažnu poruku osnaživanja i ohrabruje sve da pronađu snagu u sebi da istraju i napreduju."

Zajedno sa Glorijom Gejnor, FOREO poziva sve žene na putovanje ka ljubavi prema sebi i poručuje im da za ovogodišnji Dan zaljubljenih upoznaju sebe, svoje potrebe i želje i da sebe izvedu na romantičnu večeru!

Ali to nije sve…

FOREO ti takođe poručuje: “Kupi sebi cveće za Valentinovo, napiši svoje ime u pesku, pričaj sa sobom satima i reci sve stvari koje ne razumeš. Ne zaboravi da držiš sebe za ruku dok plešeš…I na kraju, voli sebe bolje nego što bi te bilo ko drugi voleo!"

Više informacija o FOREO-u, vodećem svetskom brendu medicinske tehnologije za kožu, kao i o budućim inovacijama možete pronaći na sajtu www.foreo.com ili na Instagram stranici @FOREO.