Krostine najbolje možemo opisati kao sendviče sa mediteranskim sastojcima, servirane na prepečenom hlebu. Recept poput ovoga je veoma jedanostavan, a impresivan je starter koji se pravi za nekoliko minuta i pritom nestane još brže!
U ovom receptu je najbitnije da sastojci budu što kvalitetniji kako bi i rezultat bio zapanjujuć. Takođe, hlebčići su dobar predlog i za laganu večeru ili za druženje sa prijateljima.

Campania italijanski restoran u Beogradu.
campania 

Spremaju se jednostavno i brzo, a boje začina i povrća čine ih vizuelno atraktivnim.

Pogledajte današnji predlog Campania restorana za pikantne, tradicionalne italijanske krostine. Neka ovaj recept bude vaša polazna tačka u daljoj kulinarskoj avanturi sa ovim popularnim zalogajčićima.

CROSTINI CON CAPONATA

SASTOJCI I PRIPREMA

Domaći hleb iseći na parčad, ispeći s obe strane na gril tiganju I premazati maslinovim uljem. Iseći na kockice tikvice, patlidžan, glavicu crnog luka, zelene maslinke i kapar, pa dodati čen belog luka (izvaditi ga na kraju dinstanja) i čeri paradajz isečen napola, I sve zajedno izdinstati u tiganju na maslinovom ulju. Staviti po malo smese na svako parče hleba, poprskati maslinovim uljem i posutirendanim parmezanom.

campania restoran.
campania 

Restoran Campania Pizza Gourmet nalazi se u Omladinskih brigada 86, u lokalu 3Đ (West 65). Broj za rezervacije je 0692134842, a više informacija potražite na sajtu Campania, kao i društvenim mrežama restorana - Instagram i Facebook.

Gde se nalazi restoran Campania?
campania