Trudnoća je prirodno stanje kada dolazi do promene telesne težine, a Biljana Tipsarević otvoreno je pričala da se u drugoj trudnoći ugojila oko 30 kilograma.

Gledajući je danas jasno je da je napravila restrikcije kada je hrana u pitanju, a šta je izbacila iz ishrane i kako izgleda plan njenih obroka otkrijte u nastavku.

Koja je njena tajna, otkrila je jednom prilikom za domaće medije.

– Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje jako volim. Odrekla sam se svojih tajnih zadovoljstava zarad vitke linije, a moj slatki greh su peciva i hlebaste stvari – rekla je ona priznavši da je izbacila ugljene hidrate iz ishrane i tako dovela liniju do savršenstva.

Njen plan ishrane i obroka je lak za praćenje, a potrebna je, kao i za sve, mentalna snaga i disciplina da biste uspeli.

– Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode i izuzetno pazim šta jedem, pa se tako trudim da šećer uopšte ne unosim– izjavila je Biljana svojevremeno za Story.

Istina da je mame potpuno opravdano posle porođaja žele što pre da se vrate na staru kilažu, ali pre svega treba da se posavetuju sa lekarom kada je pravo vreme da učine taj korak kako ne bi požurile i time naštetile zdravlju zarad lepog izgleda.