Telo Dženifer Lopez decenijama izaziva oduševljenje i zavist žena širom sveta, a glumica i pevačica nikad nije skrivala da se pošteno oznoji u teretani kako bi zadržala svoju savršenu figuru.

Jedna od osoba zaslužnih za njenu figuru je Dejvid Kirš, trener iz Njujorka koji radi s brojnim slavnim osobama.

"Bilo da se radi o saradnji s Dženifer Lopez ili s nekim drugim, postoji biblijska fraza: "Gledaj, slušaj i podučavaj", za koju mislim da je veoma snažna", rekao je za Vogue.

"Najlakše je složiti striktni set vežbi. Pre nego što odlučite da impresionirate klijenta, morate ga saslušati, morate proučiti i videti šta njemu treba, ali i što on želi i koliko je spreman posvetiti se radu na sebi", dodao je.

On se ovim poslom bavi 35 godina, a među njegovim klijentkinjama su Keri Vašington i Kejt Apton. Kako kaže, razlika između dobrog trenera i onog koji pokušava samoda impresionira pratioce na Instagramu je u tome da onaj prvi intuitivno razume šta klijent treba fizički, mentalno i duhovno.

"To je ono što često nedostaje, a frustrirajuće je da se taj aspekt treninga prećuti. Taj ‘tajni sastojak‘ uspešnog odnosa između trenera i klijenta donosi potpune rezultate", ističe.

Kako postići rezultate koje je Dženifer postigla?

Kirš naglašava da ne postoje dva ista tela te da na rezultate utiču različiti faktori, od stila života, preko ishrane i stresa, do ljudi kojima je neko okružen.

"Dženifer je pedantna kad je ječ o ishrani, spavanju i svemu u svom životu. Tu nije samo stvar u fizičkom, radi se o transformaciji svakog aspekta vašeg života", rekao je.

džej lo izgleda neverovatno u 53. godini života
Instagram 

Kirš napominje da možete koristiti pametne uređaje koji mogu pratiti kvalitet vašeg sna te sposobnost tela da metabolizira proteine, masti i ugljene hidrate.

"Zajednički zaveznik je uvek san. Odmor i oporavak jako su važni za vaš oporavak i celokupno zdravlje", ističe.

Trening s Kiršom uključuje vežbe koje su mu svojevrsni zaštitni znak, poput "hoda čudnog kljunaša", sumo iskoraka, udaraca nogom sa strane i skokova iz čučnja.

"Dženifer i ja često hodamo kao kljunaši sa širokim stavom. To je odlično za unutrašnju stranu bedara i zadnjicu", pojašnjava. Dizanje tegova na jednoj nozi i boks takođe su ključni u treningu, a Kirš uvek uključuje elemente pilatesa u trening.

Trener Dženifer Lopez otkrio kako je postigla savršenu figuru
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"U njenim treninzima mešamo kardio, pliometriju, vežbe celog tela, vežbe trupa i donjeg dela tela. Treninzi su jako intenzivni i ona ih shvata jako ozbiljno, što je meni jako uzbudljivo. Kad joj kažeš da ćemo nešto raditi, ona uvek odgovara: ‘Super‘. Njeni treninzi su brzi, jako je usredotočena i puna energije", rekao je i dodao da se divi njenoj radnoj etici.

Instagram, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Dženifer Lopez izgleda sjajno u 6. deceniji života

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Trening Dženifer Lopez tiktok/rayoflightzz