Ukoliko volite da slobodno vreme provodite ispred televizora i da uživate u zanimljivom sadržaju, otkrijte koji ste profil gledaoca i koje sve karakteristike mora da ima vaš idealni model.

Filmofil

Ako volite da posmatrate svet kao što ga vide Kventin Tarantino ili Martin Skorseze, zašto ne biste doveli bioskop u svoj dom? Vi prosto ne možete da gledate film ukoliko nije na velikom reklanu i ultra visokoj rezoluciji, a posebnu pažnju usmeravate i na najsitnije detalje. Upravo zato su vam bitni režimi koje televizor ima. Idealno bi bilo da ima rediteljski režim, mogućnost da podešavate uglove ekrana i IMAX enchanced funkcije.

Upravo zato, ako nas pitate, vaš partner za filmske maratone treba da bude Hisense ULED televizor. Modeli sa ovom tehnologijom imaju niz funkcija koje će učiniti da romantične drame budu još emotivnije, trileri još napetiji, a komedije smešnije. Pored gorenavedenih pogodnosti, oni su dizajnirani sa ciljem da bioskop dovedu u vaš dom. Zato se nemojte začuditi kada doživite erupciju milion boja ili ukoliko se ekran sam prilagodi ambijentalnom osvetljenju.

Preporučeni model: Mini LED Smart TV 65U8HQ.

u8_eu_ambient_day.jpg
Promo 

Bindžer

Ukoliko vikende i slobodne dane ne možete da zamislite bez bindžovanja omiljenih serija, a sati vam prolete dok gledate epizodu za epizodom, pažljivo izaberite pravi televizor. Za vas je ključno da uređaj podržava platforme na kojima se nalazi sadržaj koji vas interesuje. Ni ne razmišljajte o uređaju koji nema Netflix ili Disney+, jer se na ovim platformama trenutno nalaze najpopularnije serije!

Višečasovno uživanje u serijama dobija potpuno novu dimenziju ukoliko ih gledate na ekranu dijagonale 100 inča, a to je upravo veličina platna neprikosnovenog Hisense Laser TV-a. Još jedan razlog zbog kojeg je ovaj uređaj idealan za vas jeste i to da se slika sa ekrana, tj, platna ne odražava direktno u oči. Kada uzmemo u obzir ljudsku vizuelnu percepciju, to znači da nećete osetiti napor čak ni tokom dugog gledanja. Pored toga, sadrži gotovo nula štetnog plavog svetla, što dodatno utiče na to da se minimalno zamarate tokom višesatnog uživanja u omiljenom sadržaju.

laser TV.jpg
Promo 

Zaljubljenik u sport

S obzirom na to da odbrojavamo dane do najiščekivanijeg sportskog događaja ove godine, Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru, morate da se pripremite na isprepletanost vremenskih zona. Iz tog razloga, vama potreban televizor koji se stara da promena svetlosnih uslova ne utiče na vaš doživljaj. Takođe, pošto su sportski mečevi veoma brzi, obavezno tražite model koji ima 120Hz Ultra Motion i MEMC tehnologiju koja eliminiše mutne slike i efekat senke. Ukoliko postoji poseban režim za Sport, to je dodatni plus, koje će iskustvo navijanja preneti na skroz novi nivo doživljaja.

Preporučeni modeli: Hisense UHD Smart TV 50A63H i 55A6BG, kao i Hisense QLED Smart TV 55A7GQ.

samsung
Promo 

Gejmer

Da li se dok igrate igrice prebacujete u druge svetove u kojima se one odvijaju? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, onda potražite TV koji ima Game Mode Pro ili Game Mode Plus režime za igranje. Oni koriste specijalne algoritme veštačke inteligencije koji optimizuju kvalitet slike i smanjuju lag (vreme odziva) tokom igranja. Veoma je bitno i da slika bude glatka i jasna, pa su od ključne važnosti živopisne boje i fini detalji koji čine istinsko sveobuhvatno iskustvo.

Preporučeni modeli: Hisense ULED Smart TV 65U8GQ i UHD Smart TV 50A63H.

a63h-lifestyle-h_with_model.jpg.jpg
Promo 

Bez obzira na to kom profilu gledalaca pripadate, Hisense u svojoj ponudi ima idealno rešenje za vas, koje obuhvata sve najbitnije kriterijume. Zahvaljujući karakteristikama kao što su Quantum Dot Colour, VIDAA pametni operativni sistem, visoka rezolucija, vrhunski ekrani i mnoge druge opcije omogućiće vam da zaronite u svoje svetove iz mašte.