Opra Vinfri, čuvena voditeljka i jedna od najmoćnih žena danas, uspela je da sredi liniju tako što je disciplinovano pratila dijetu, pomoću koje je izgubila 20 kilograma.

Poznata voditeljka često je isticala, da je oduvek imala problema sa viškom kilograma, kao i da su razne dijete bile potpuno bezuspešne, a sada je rešila da otkrije tajnu njenog jelovnik.

Opra Vinfri je uz ovaj jelovnik skinula 20 kilograma.
LFI/Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia 

Voditeljka ističe da je njena namera uvek bila da smrša kako bi mogla da obuče određenu haljinu i kako bi izgledala lepo za određeni događaj. Međutim, kako su se kilogrami uvek vraćali, shvatila je da to nije najbolje rešenje, te je odlučila da promeni svoju nameru i ciljeve, te je odlučila da bude zdrava.

Zahvaljujući novom pristupu mršavljenju koji primenjuje od 2015. godine, izgubila je 20 kilograma. Ono što je pozitivno u celoj priči jeste da se kilogrami nisu vratili, te da uspešno održava kilažu. Najveću ulogu u uspešnom gubitku kilograma ima njen raznovrsni jelovnik u nastavku teksta.

Doručak je najvažniji obrok

Doručak koji se skoro svaki dan nalazi na Oprinom meniju jeste: Sendvič sa jajetom, avokadom, šunkom i pardajzom na hlebu od celog zrna i čaj. Najčešće pije indijski čaj, koji je obogaćen začinima kao što su cimet, đumbir i karanfil.

Jednostavan ručak

Za ručak obično jede supu od pardajza i salatu od kelja ili testeninu sa škampima. Voditeljka priznaje da obožava supu, ali da uz nju uvek ima neki dodatak kao što je kelj sa dodatkom jabuke, sušenih borovnica, badema, sira i dresinga na bazi senfa.

Druga opcija za ručak je testenina sa škampima koju je jednostavno pripremiti. U kuvanu testeninu dodaje se malo maslinovog ulja, soli, bibera, češanj luka i 3 kašike izrendanog sira. Na kraju se testenini dodaju i grilovani škampi, a po želji se jelo može dopuniti paradajzom i rukolom.

Lagana i ukusna večera

Za večeru bira file morske ribe sa mahunarkama.

Ovu ukusnu večeru zaista je lako napraviti. Ako niste ljubitelj bakalara (vrsta morske ribe), možete ga zameniti drugom ribom, a u obilju raznih mahunarki sigurno ćete naći nešto za sebe. "Za večeru volim da jedem ribu i povrće, a često popijem i čašu vina ili neki koktel", ističe Opra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!