Nedavno smo pisali o devojci koja nikada ne brije intimnu regiju, a njen priča poprilično je iznenadila mnoge. Ipak, neobičniju priču ima Amerikanka  po imenu Eden Aleksandra koja je šokirala svoje pratioce na TikToku priznanjem da ne koristi toalet papir i da se "ne pere dole".

Takođe, ona je naglasila da ne koristi nikakve sapune ili kozmetičke preparate za kupanje. Njen video na ovoj popularnoj mreži u rekordnom roku pogledalo je preko milion i po ljudi, a komentrai ispod objave su se samo nizali.

eden tvrdi da nikada ne pere svoju vaginu
TiKTok 

- Dobro obavljam posao tamo dolje. Ne treba mi to. Ne koristim ništa osim vode. Vaša vagina se sama čisti i to što stavljate dole (pogotovo ako određene hemikalije) može uništiti vaše prirodne bakterije i vaš PH - rekla je Eden.

Tiktokerkakoja ima preko 20 hiljada pratilaca na ovoj mreži dodaje i da tokom menstrualnog ciklusa ne korsiti ni tampone, ni uloške.

- Ne koristim tampone i uloške, ja zapravo oslobađam krvarenje...Nikada se neću "isprati". Vagina bi trebalo da miriše poput polja jagoda, ruža ilki vanilije.

tiktokerka eden takođe tvrdi da ne koristi uloške tokom menstrualnog ciklusa
TiKTok 

Ističena da ne želi da nosi usku odeću ili donji veš, jer želi da njeno telo "diše". A samo neki od odgovora na njene neverovatne konstatacije su:

"Još uvek sam zbunjen oko toaletnog papira", "Preteruješ definitivno", "Ova devojka je luda", "Sve podržavam ali higijena je valjda na prvom mestu", samo su neki od komentara. Kakav je vaš stav po ovom pitanju? Pišite nam u komentarima...

eden je iznenadila mnoge svojim priznanjem
TiKTok