Eva Longorija (47) jedna je od najlepših holivudskih glumica i nema problem da pozira ni bez šminke, a često dobija i komplimente za svoj izgled.

Zvezda "Očajnih domaćica" uslikana je na odmoru u španskom gradu Marbelja sa četvorogodišnjim sinom Santjagom Enrikeom. Eva i njen naslednik su uživali na plaži, a ona je nosila jednodelni, visoko izrezani beli kupaći kostim. 

Longorija je u kupaćem kostimu, koji zbog izreza ističe butine i noge, pokazala da fotografije na Instagramu ne fotošopira i da su one zaista odraz nje u stvarnosti, bez bilo kakvog upeglavanja, a nema problem ni da pokaže celulit. Uz bodi kupaći je kombinovala šešir i naočare za sunce, a naravno, nije prošla nezapaženo ni na španskoj plaži.

Eva Longorija smršala je skakanjem na trampolini.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, glumica, koja često ide u kupovinu bez šminke i voli da pozira paparacima, svojevremeno je otkrila kako je uspela da izvaja svoje telo, a reč je o veoma zabavnoj aktivnosti. Naime, prošle godine u emisiji Elen Dedženeris rekla je da svoj fizički izgled tela duguje redovnom skakanju na trampolini i da to radi sat vremena dnevno.

"Jako je zabavno! I dobro je za moja kolena jer sam starija. Nekada sam trčala, ali ne mogu više. Trampolina je veoma dobar za vas. Odlično je za moje telo, pa pogledajte šta mi je uradila", rekla je Eva.

Trening Eve Longorije Instagram/evalongoria

Longorija, koja je od 2016. u braku sa biznismenom Hoseom Pepeom Bastonom (54) i ovo joj je treće sudbonosno 'da', pored vežbanja brine i o izbalansiranoj ishrani. Nakon porođaja 2018. godine prestala je da konzumira šećer, testo i alkohol, a uglavnom jede organsku i svežu hranu.

Takođe, ona se trudi da svi njeni obroci budu povrće bogato vlaknima poput kelja i spanaća. Posle obroka voli da jede orahe sa jogurtom, a trudi se da izbegava šećer i ugljene hidrate.

Međutim, ona uvek dozvoljava sebi da vara jedan dan u nedelji i jede picu ili čips pošto nije ljubitelj slatke hrane. Priznala je da bi mogla da bude vegetarijanka jer voli povrće i uvek ga sprema sa samo malo maslinovog ulja. Znamo da je doručak najvažniji obrok u danu, a tada najčešće jede kajganu od belanaca i sveže voće. Za ručak obično sprema ćuretinu ili piletinu i povrće kuvano na pari.

Za užinu najčešće bira sveže krastavce začinjene limunovim sokom, krišku jabuke sa sirom ili puterom od kikirikija, a voli i jogurt od vanile. Za večeru jede ribu i povrće pripremljeno na pari, a obožava losos sa šparglama.

Glumici i producentu kritike na njen izgled dugo nisu davale mira zbog 20 kilograma nakupljenih tokom trudnoće, a onda je okrenula novi list i počela napornim vežabanjem i ishranom da ih gubi. Oni koji su je kritikovali, danas mogu samo da joj zavide.

Koliko se promenila poznata očajna domaćica pogledajte u galeriji.

4CRNS, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kako je smršala slavna glumica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!