Ija Ostergen (34), švedska manekenka i bodibilderka postala je pre nekoliko godina poznata po svojim nogama koje su duge čak 101 centimetar. Kako je svojevremeno otkrila kao klinku, deca su je ismevala i maltretirala uškoli, jer je bila visoka i nespretna.

Lepa Šveđanka ima preko 200.000 pratilaca na Instagramu, gde objavljuje slike na kojima je akcenat na njenim dugim nogama. Iako je danas veoma popularna, a na račun izgleda dobija samo reči hvale, nije uvek bilo tako. Naime, kako je ispričala lepa Ija, nekada je mislila da su joj noge ružne i bilo ju je sramota zbog njih.

To je bio period kada je bila depresivna, deca u njenoj školi su je maltretirala i ismevala jer je bila dosta viša od vršnajka. Ova Šveđanka sada je visoka 177,8 cm i veoma joj je drago da je tako, piše ladbible.com.

Naučila je da zavoli sebe, a sportom se bavi od 2013.godine Od tada je stekla ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama. U međuvremenu se udala za kolegu, švedskog bodibildera Torbjorna Ostergrena s kojim ima dve ćerke.

Upoznali su se putem Instagrama, a spojila ih je ljubav prema sportu.

Kada je reč o ishrani, Ija je otkrila da svake nedelje jede 2,2 kg mesa kako da bi održala nivo mišića. Još važnije od toga, ona se sada dobro oseća u svom telu, što pripisuje svom zdravom stavu.

"Imate jedan život. Kako želite da ga provedete? Da se izvinjavate što ste svoji? Da žalite? Mrzite? Budite hrabri. Verujte u sebe. Imate jedan život. Uživajte u njemu", poručuje ova Šveđanka svojim pratiocima.

Iju stoga danas mnogi cene zbog njenog stava jer uostalom, ako ne možete da volite sebe, kako ćete voleti nekog drugog…