Kim Kardašijan je definitivno u formi života. Činjenica je da nikada nije ovako dobro izgledala, a od kako je dodatno smršala pre Met Galu kako bi ušla u haljinu Merilin Monro, mnogi joj poručuju da bi joj na liniji pozavideli i modeli.

Kim koja ranije nije bila ljubitelj vežbanja, sada je porpuno promenila stil života, a veoma vodi računa i o tome šta unosi u organizam. Zato i ne čudi što je njen recept za chia puding koji joj je omiljena užina, postao viralan preko noći, a recept koji je objavljen na profilu Healthfood skupio je gotovo milion lajkova za veoma kratko vreme.

Kim kardašijan ne preskače chia puding od kako je počela da vodi računa šta jede.
Instagram 

Ali, zašto je toliko mnogo ljudi oduševljeno baš chia pudingom?

Pre svega, on sadrži zdrave masti, odnosno omega-3 masne kiseline koje su korisne za zdravlje zglobova i srca. Sadrže kalijum, gvožđe i kalcijum što ih čini fantastičnim i za izbacivanje viška vode iz organizma.

Chia puding kim kardašijan izazvao je haos na mrežama.
Instagram 

Chia semenke sadrže proteine i vlakna, a samo 30 grama sadrži svega 101 kaloriju, zbog čega su broj jedan namirnica u mnogim dijetama. S obzirom da poboljšavaju varenje i ubrzavaju metabolizam, smatra se da su chia semenke "ubica" naslaga, ali naravno, za vidljive rezultate morate promeniti i neke loše životne navike.

Recept za chia puding Kim Kardašijan

KIM KARDAŠIJAN SE KUNE U OVAJ CHIA PUDING: Dugo će vas držati sitim, a sjajan je za mršavljenje TikTok/healthfood

Potrebno:

  • 2 kašike chia semenki
  • pola šolje bademovog mleka
  • pola kašičice meda
  • voće po izboru (jagode, borovnice, banane ili maline bi bile idealne)

Priprema:

U činiju sipajte čia semenke i prelijte ih bademovim mlekom, dodajte med i promešajte, pa ostavite u frižideru preko noći. Ujutru dodajte voće i voila, bez po muke dobili ste ukusan i hranljiv obrok koji će vas satima držati sitim i pomoći vam da dođete do linije kakvu sada ima Kim Kardašijan, a ukoliko ste propustili kako ona sada izgleda, bacite pogled na fotografije u galeriji ispod:

Skims via Bestimage / Bestimage / Profimedia, pritnscreen/instagram Kako je smršala Kim Kardašijan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!