Dobra vest za sve domaćine – Nova zvezdica je stigla!

„Nova zvezdica” namenjena je svim registrovanim fizičkim i pravnim licima koja se bave turizmom, bilo da je reč o izdavanju apartmana ili soba (hoteli, hosteli).

PROMO.jpg
www.alamy.com PE01KN Happy family relaxing in hotel room

Najbolji TV sadržaj i kvalitetna internet veza odavno su neizostavni deo svakog turističkog objekta, a budući da su odmori i vikend putovanja već uveliko počeli, pravo je vreme da domaćini širom naše zemlje obezbede svojim gostima najbolje telekomunikacione usluge.

„Nova zvezdica“ je posebna ponuda za turističke objekte i podrazumeva uslugu televizije, koja uključuje filmske i zabavne kanale, kao i ekskluzivni sportski sadržaj i najbolje domaće serije u kojima možete uživati tokom odmora. Pored TV usluge, tu je stabilan i jak WiFi signal, koji je važan za sve goste bilo da se dopisuju, razgovaraju sa prijateljima i porodicom, „surfuju“ internetom ili šalju mejlove.

„Nova zvezdica” namenjena je svim registrovanim fizičkim i pravnim licima koja se bave turizmom, bilo da je reč o izdavanju apartmana ili soba (hoteli, hosteli). Svako ko želi da se detaljnije upozna sa ponudom „Nova zvezdica“ više informacija može dobiti pozivanjem broja 0800123123, odlaskom do najbliže mts poslovnice ili upitom na mail adresu [email protected].

U susret letnjoj sezoni, „Nova zvezdica“ će odgovoriti na potrebe i najzahtevnijih gostiju!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši