Sa neverovatnim svetlom, zapanjujuće tanki, ovi televizori prepuni su pametnih karakteristika i pouzdani, tako da nas jednostavno privlače da sednemo ispred omiljenog mesta u domu i uključimo ovaj kraljevski TV.

Dašak luksuza u vašem prostoru

Nastao kao spoj visoke tehnologije, praktičnosti i komfora, Samsung Neo QLED TV namenjen je za maksimalno uživanje svih generacija. Zahvaljujući njegovom Infinity One dizajnu, ima najtanji profil, a njegov elegantan izgled i prostoriju u koju ga postavite čini sasvim drugačijom. Njegov ekran skoro bez okvira stoji na postolju nekoliko centimetara od stola pa TV izgleda kao da lebdi u mračnoj prostoriji.

Vrhunski doživljaj uz kristalno jasnu sliku

Za dramatična poboljšanja zaslužan je Neo Quantum 8k procesor koji primenjuje veštačku inteligenciju s ciljem prikazivanja kristalno jasne slike za sve što gledate, bez obzira na kvalitet slike s izvora. Za surround zvuk orkestra koji svira pravo iz vaše dnevne sobe pobrinuće se Dolby Atmos® i Q-Symphony. Ako podesite audio mod na pojačano, dobićete mek i prostran zvuk, a ako ga postavite na normalan, onda je zvuk direktan i glasan.

Zanimljivo je da se, zahvaljujući tehnologij Q-Symphony zvuk s ovog televizora spaja sa zvukom iz soundbara, a SpaceFit automatski kalibrira zvuk prema optimalnim postavkama, tako da je vaše samo da uživate. U smislu svetline, ovo je televizor koji je teško nadmašiti. Sa oko 3.500 nita nadmašuje niz LED-LCD i OLED televizora drugih proizvođača.

__Neo QLED Lifestyle_7.jpg
Promo 

Idealan za zabavu, ali i rad

Ljubitelji sporta i akcionih filmova dodatno mogu uživati iz Super Ultrawide široki prikaz radnje na ekranu i nadograđenu Gamebar traku, dok Multi View način rada omogućava podjelu ekrana na čak četiri dela, što je idealno za multitasking. Dakle, vaš TV kao centar dnevne sobe osim što je idealan za zabavu, jednako tako može da se koristiti za rad i učenje iz vašeg doma i to na visokom nivou.
Svoj kućnu kancelariju postavite uz Neo QLED uz lako pristupanje datotekama i saradnju s kolegama. Ukoliko spojite svoj pametni telefon sa ovim televizorom putem platforme DeX, dobićete ugodniji i širi prikaz svojih aktivnosti.

Igrajte se, vežbajte, uživajte

Ova serija dolazi sa daljinskim upravljačem SolarCell na solarni pogon koji je Samsung predstavio prošle godine. Puni se jednostavnim postavljanjem na prozor blizu sunca, što je dobra alternativa za šetnju okolo u potrazi za novim baterijama kada se stare isprazne.
Ljubitelji videoigara će uz ovaj TV pronaći mnogo toga što će im se svideti. Uz napredne funkcije, kao što je Super UltraWide GameView način, ovi televizori donose dosad neviđen i širok pogled na akciju. Potpuno nova Game bar traka nudi mnoge poboljšane mogućnosti i stalno proverava optimizaciju igre i statistiku u stvarnom vremenu.

Neo QLED Lifestyle_3.jpg
Promo 

Ako se odlučite da dan završite uz trening pred spavanje, zahvaljujući aplikaciji Samsung Health pristupit ćete sjajnoj zbirci najboljih fitnes sadržaja, od meditacije do vežbi visokog intenziteta, uz popularne fitnes profesionalce.

Uz kupovinu nekog od ovogodišnjih Neo QLED televizora, ostvarite pravo na odličan poklon – soundbar uz koji će vaše iskustvo uživanja u filmovima i serijama biti dovedeno na nivo bioskopske projekcije. Više informacija o promociji možete pronaći pronađite na linku OVDE.