Leto i visoke temperature su konačno tu, a to uglavnom samo znači jednu stvar - kuvanje se izbegava u širokom luku, a glavni spas tražimo u frižideru. Lagane salate, ledena pića, sladoled... samo su neki od najčešćih izbora koje biramo da bismo se rashladili kada temperatura pređe 30. podeok.

Uostalom, ima li šta bolje od flašice omiljenog pića kada se vratite umorni s posla? Ili možda neka ledena poslastica kako biste rashladili vrele letnje večeri? Slobodno možemo reći da nam je leti frižider definitivno jedan od najboljih prijatelja (ali i ovako), te ne čudi što je Samsung uložio dodatan napor da napravi nešto što će postati vaša produžena ruka kada je u pitanju čuvanje hrane, ali da se uz sve to i savršeno uklopi u svaki prostor.

bespoke frižideri
Promo 

U pitanju su Bespoke frižideri, a bilo da birate model sa punim ili duplim vratima, budite sigurni da dobijate više od običnog frižidera. Pre svega, sami možete prilagoditi njegovu spoljašnjost i unutrašnjost, dakle, prostor ćete iskoristiti maksimalno. Najbolje od svega je i to što u isto vreme štedite novac zahvaljujući funkciji metalnog hlađenja zbog čega se održava optimalna temperatura hlađenja.

Ali šta to zapravo znači?

Zamislite da su vam se iznenada najavili gosti, a vi nemate vremena ni da napravite nešto, niti da ljudski ohladite pića. Sa samo jednim dugmetom, funkcija Power Freeze automatski postavlja temperaturu zamrzivača na najniži nivo i stvara brz intenzivan talas hladnog vazduha. Dakle, čak i da pravite domaći sladoled u trenutku ćete ga ohladiti, ili pak ukoliko je vaš izbor brza voćna salata - za tili čas ste dobili savršenu letnju poslasticu.

bespoke samsung frižider
Promo 

Takođe, pića su ohlađena, a za one koji vole da dodaju i koju kockicu leda, tu je i tanak ledomat ugrađen u vrata frižidera, pa možete biti sigurni da će vaš frižider imati apsolutno sve što vam je potrebno. Takođe, ne morate da brinete da ćete ostati bez leda usred žurke jer uz Bespoke frižidera možete da zamrznete hranu ili napravite led u sekundi.

Bespoke je zapravo idealan kada vam je potrebno i da skladištite više hrane. Ovo se posebno oseti kada je u toku sezona slavlja, a vama, kao po nekom nepisanom pravilu treba makar još jedna polica za sve što ste skuvali. I umesto da gurate hranu i ređate jedno na drugo i molite boga samo da se nešto ne pomeri i prospe, sa Bespoke frižiderom ovaj problem nećete imati. Najpre zbog prostrane unutrašnjosti, jer je za razliku od drugih modela frižidera, Bespoke ima tanju, ali daleko više učinkovitu izolaciju, ali i zbog mudro odrađenih pregrada i plastičnih činija koje, em olakšavaju skladištenje, em daju veću vidljivost u svakom trenutku. Nema više kopanja po dnu zamrzivača za davno izgubljenom hranom, a to je, složićete se, razlog više da odaberete baš Samsung Bespoke frižider.

bespoke samsung frižider
Promo 

Inače, optimal Fresh + tehnologija omogućava podelu frižidera na dve zone koje hlade namirnice na različitim temperaturama, a pri tome čuvaju svežinu namirnica do dva puta duže. Tako je leva zona hladnija za namirnice poput mesa i ribe, a druga manje za preostalu hranu. Na kraju, korisnici pomoću jednog dodira na opciji Cool Select + mogu promeniti nivo hlađenja.

Zahvaljujući Humidity Fresh + tehnologiji unutar posebnog dela frižidera, vaša hrana će ostati sveža i sačuvaće svoju teksturu i ukus. Uz to, moguće je podesiti nivo vlage za optimalnije korišćenje, recimo za čuvanje voća i povrća. Dakle, ovo su samo neki razlozi zbog čega bi Bespoke trebalo da postane vaš novi član porodice, a više informacija o ovom frižideru koji je zapravo više od pukog kuhinjskog elementa pogledajte OVDE.

bespoke frižider
Promo