Dženifer Lopez je pravi vojnik kada su vežbe i ishrana u pitanju, a to dokazuju i njene nove fotografije. Latino diva podelila je na Instagramu nekoliko footgrafija na kojima je pozirala u bikiniju.

Njene slike izazvale su pometnju na mrežama - pevačica je pokazala zanosno telo isklesano mišićima, a na račun izgleda dobila je pregršt komplimenata.

"Bomba", "Ova žena je živa vatra", "Da li je realno da tako izgledaš", "Bukvalno ne mogu da skinem oči s njenog tela", samo su neki od komentarana račun slika koje su za 24 sata dobile preko tri miliona lajkova.

Ipak, oakvo telo ne održava se samo od sebe, što zna i glumica i pevačica koja ove godine puni 53 godine, a i dalje može da stane na crtu i daleko mlađim devojkama.

Dženfier Lopez pokazala savršeu figuru na Instagramu
Instagram 

U poslednje vreme na mrežama je ponovo počela da se deli njena rutina vežbanja na kojoj je pokazano kako se "tope" donji delovi, odnosno kako Dženifer održava definisane noge i zadnjicu, kao i unutrašanji deo butina koji je možda i najteže skinuti.

U pitanju je vežba koja možda izgleda smešno, ali definitivno radi, a trener pevačice je godinama drži kao obaveznu u njenoj rutini.

Dženifer Lopez na račun izgleda dobila je niz koplimenata
Instagram 

"Platypus walk" možda će vam delovati komično na prvu, ali ova vežba ne samo da deluje na zadnju ložu i zadnjicu, već je sjajan način da zategnete unutrašnji deo butina koji su veoma problematični za definiciju.

Najbolje od svega je što ne zahteva nikakvu opremu, niti je vežba sama po sebi "bučna" te je idealna ako trenirate u stanu. Trenerka Sara Otej za Self.com savetovala je da za bolji učinak držite kao Dženifer ruke na potiljku, a ne spuštene pored tela.

I naravno, ako zaista želite promene, ovu vežbu morate da radite redovno, ali i da promenite nezdrave navike. U tom slučaju, rezultati zaista neće izostati.

Kada je reč o ishrani Dženifer je otkrila kako je njena dnevna rutina zapravo jednostavna, ali da strogo izbegava tri stvari kako bi se osećala dobro i izgledala mladoliko.

Džej Lo godinama radi vežbe za zadnjicu
Profimedia, printscreen/instagram 

Kofein

Mi teško možemo zamisliti dan bez šolje kafe, ali latino divi to ide od ruke. Džej Lo se odlučila na život bez kofeina, ne bi li njena koža izgledala mlađe. Uz to, trudi se da izbegava stres, jer mnoge žene upravo pod stresom piju ogromne količine kofeina.

Iako nove studije pokazuju da ispijanje kafe ima svoje dobrobiti, svi koji konzumiraju više od tri šolje dnevno, izloženi su riziku od srčanog udara i probavnih smetnji.

Džej Lo odrekla se tri namirnice koje nikada ne konzumira
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Nedostatak sna

Ne kažu za džabe da je "san - pola zdravlja". San igra veliku ulogu kada je reč o zdravlju, usporavanju starenja i neutralisanja osećaja anksioznosti.

Dobar životni stil i briga o mentalnom zdravlju su ključ uspeha ako želite da izgledate i osećate se mladima. Džej Lo svojim primerom, načinom života i prihvatanjem oblina, postavila je temelje za mnoge mlade žene koje se još uvek bore i trude da pronađu ispravan put u prihvatanju svog tela.

Nezavisno od toga koji ste “body type”, možete se osećati zdravo i mlado.

Trening Dženifer Lopez tiktok/rayoflightzz

Alkohol

Popiti čašu vina mnogima nije na odmet, ali Dženifer izbegava i alkohol. Trudi se da jede zdravu hranu, unosi dovoljno vode, a svako jutro meditira.

Posledice prekomernog konzumiranja alkohola, za žene su pogubnije nego za muškarce. Ako želite zdravu kožu, zategnuto telo i dobar izgled u pedesetim godinama, možda je potrebno da se s vremena na vreme odreknete alkohola. Rezultati će vam pokazati da to i nije tako loša odluka.

Instagram, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Dženifer Lopez izgleda sjajno u 6. deceniji života

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!