Ko ovih dana nije došao na Kalemegdan, ne zna šta je propustio! Burger festival se uveliko zahuhtao, te je sada više nego jasno zašto svi kažu da je ovde u gradu najbolji provod. Uostalom, vrh klopa, piće, sjajna zabava... malo li je? A tek će da bude sjajno!

Tako imamo sjajno iznenađenje za sve koji planiraju da "preseku" radnu nedelju i prošetaju nakon posla do Kališa! Spremite se za najbolji kviz ikada, ali i vredne nagrade koje će vas sigurno oduševiti.

burger festival na kalemegdanu
Uroš Arsić 

PUB kviz pod pokroviteljstvom HEINZ-a startuje u 17 i traje do 20 časova, te vam savetujemo da naoštrite vijuge jer, verujte nam na reč, i te kako vredi učestvovati! Prijave za takmičenje idu preko Instagram stranice bg.pub.kviz, a svima onima koji bi nakon napornog radnog dana mozak radije odmarali, preporučujemo da posete štandove sa najboljim burgerima u gradu i probaju neki od specijaliteta.

Rešetka, Toster, Ž Burger, Fat Boys, Smash Boys, Burgerizza, Prle Meat House, Manchiz, Tron, Balkan food i Burger bar su imena čijim burgerima nećete moći da odolite, a tu je i bar sa pićem - jer gde je dobra klopa, mora da ide i neko pivce, ili već šta više volite!

burger festival na kalemegdanu
Uroš Arsić 

Za one koji bi da se razdrmaju uz sportske aktivnosti, tu su stoni fudbal i stoni tenis, a možete da se opustite čak i ako dolazite sa mališanima, jer je obezbeđena zabava za sve klince i kliceze!

burger festival na kalemegdanu
Stefan_Stojanovic/MONDO/Stefan Stojanovic 

I na samom kraju, udarna završnica - od 20 časova kreće svirka legendarnog Gipsy Jazz benda, a to znači da dobro spremite noge za đuskanje do ponoći.

burger festival na kalemegdanu
Uroš Arsić 

Podsećamo vas, Burger festival traje od 27. maja do 5. juna, a da tokom svih tih dana ničega ne manjka pobrinuli su se Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

Beogradski burger festival organizuje Mondo i Beofest uz podršku grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade.

burger festival na kalemegdanu
Uroš Arsić