Red dobre klope, red dobre zabave - tako je prošao i četvrti dan Beogradskog burger festivala. Svi koji su se juče našli na Kalemegdanu imali su priliku da pored gastronomskih specijaliteta, igara na otvorenom i sjajne muzike, prisustvuju i panelu čija je tema bila Upravljanje hranom koja završi u otpadu.

Burger festival, panel
Mondo 

A s obzirom na to da meteorolozi popodne najavljuju razvedravanje imate idealnu priliku da iskoriste utorak popodne, svratie na Kališ i učestvujete takmičenju u stoni tenisu između burger učesnika, ali i u igri "Potraga za burgerom".

Pravila igra "Potraga za burgerom"

Sistem igre je da takmičari u grupama od 3 do 5 igrača moraju da reše 4 zadataka na terenu. Prijavljivanje će se održati istog dana pola sata ranije kod Muzičkog paviljona, a za pobednike smo obezbedili ukusne nagrade.

Burger festival
Mondo 

Podsećamo vas da Beogradski burger festival traje do 5. juna, kao i da je u toku anketa za najbolji burger u gradu, a svoj glas možete dati OVDE.

Do kraja Beogradskog burger festivala na Kalemgdanu vas čaka vrhunska klopa, fantastičan provod, igre, nagrdae, bogat muzički program i zabava za najmlađe posetioce, a detaljan program pogledajte OVDE.

Burger festival
Mondo 

Svi posetioci Burger festivala moći će da podrže humanitarni deo festivala donirajući osnovne, fabrički upakovane životne namirnice i ostave ih u četiri donatorske kutije koje će biti postavljene.

Da tokom 10 dana trajanja Beogradskog burger festivala ničega ne manjka pobrinuli su se Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

Beogradski burger festival organizuje Mondo i Beofest uz podršku grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade.

Mondo Četvrti dan burger festivala