Nema boljeg načina da proslavimo početak sezone dobrog provoda nego uz vrhunsku klopu na omiljenom beogradskom sastajalištu, uz bogat muzički i zabavni program i vrhunsku klopu.

Ljubitelji muzike i đuskanja imaće priliku da uživaju u jazz i funk zvuku, ali i uz moderne hitove koje će samo za vas vrteti domaći DJ-evi na Burger festivalu. Nismo zaboravili ni na najmlađe - klinci i klinceze imaće priliku da učestvuju u kreativnim radionicama i zabave se raznoraznim zanimljivim aktivnostima.

Burger festival na Kalemegdanu
Promo 

Za one koji su sportskog duha, tu je mini turnir u stoni fudbalu i pikadu, ali i takmičenje u šahu.

Burger festival na Kalemegdanu
Promo 

Svi gurmani imaće priliku da od vrhunskog majstora, sertifikovanog sudije za roštilj Klinta Mejera “ukradu” fore i nauče kako se pravi savršeni burger, što je još jedan od sjajnih razloga da posetite Kališ i usavršite svoje kulinarsko umeće.

Burger festival na Kalemegdanu
Uroš Arsić 

I za kraj - za sve ljubitelje piva, spremili smo mali Beer pong turnir koji se održava 5. juna - poslednjeg dana festivala. Pravi način da testirate svoju preciznost i mirnu ruku, što naravno ne ide na prazan stomak - zato su tu vrhunski burgeri koji će se pobrinuti za najbolje performanse.

Burger festival na Kalemegdanu
Uroš Arsić 

I zato ne zaboravite da dođete gladni na Kalemegdan od 27. maja i budete deo Burger festivala, jer ovo je mesto o kojem će narednih dana brujati ceo grad!