Bilo da nas čekaju male ili velike površine, detaljno usisavanje i brisanje parketa i podova nikome nije omiljena aktivnost, međutim ukoliko se vaš „kućni pomoćnik” odlikuje najmodernijom vrhunskom tehnologijom, nema sumnje da će svako naredno čišćenje ići bez ikakve muke. Pored toga, nudimo vam i nekoliko saveta kako da sebi dodatno olakšate posao.

Napravite plan

Prilikom svake akcije, kako bi one prošle brzo, ali efikasno, važno je napraviti plan i strategiju. Kako sebi ne biste stvarali pritisak, važno je da organizujete svoje vreme onako kako vama najviše odgovara. Nemojte forsirati sebe i u jednom danu iscrpeti svu snagu na sređivanje doma. Ne opterećujte se time da sve završite sada i odmah. Napravite dnevni raspored i ograničite broj prostorija koji ćete detaljno srediti u toku dana. Ovakav plan će vam olakšati čišćenje i promeniti sam pogled na sređivanje, a vi ćete biti srećniji i ispunjeniji jer ste obavili obaveze koje ste planirali za danas.

Pripremite „teren“ za rad

Pre nego što počnete sa samim sređivanjem, veoma je važna priprema, kako biste brzo i efikasno završili sa poslom. Koliko god je moguće, poželjno je da sa stolova, polica i regala rasklonite sitnice i detalje koji će vam smetati prilikom brisanja prašine. Takođe, kada je usisavanje u pitanju, sve što vaš usisivač želi jeste slobodna površina po kojoj može da se kreće. Ovo je i vaša želja kako biste što lakše sredili stan, zar ne? Zbog toga, olakšajte sebi i sklonite sa podova sve predmete poput saksija sa cvećem, lampi, kao i dekorativnih detalja kao što su fenjeri sa mirišljavim svećama, ukrasne vaze ili keramičke figure.

Spray Spinning Sweeper
Promo 

Zamenite stare uređaje novim

Treći, ali možda i najvažniji korak jeste da svoje stare uređaje zamenite onim koji se mogu pohvaliti novom, modernom tehnologijom, a koja svakako odgovara savremenom dobu i načinu življenja. Iako je nekada sasvim solidno „završavao posao”, stari usisivač iz tepiha i sa podova definitivno ne može izvući količinu štetnih čestica i prašine, kao što to mogu novi uređaji. Jedan od takvih je Samsung Bespoke Jet usisivač, koji će postati vaš najbolji kućni prijatelj.

Pored toga što u sebe uvlači svu prljavštinu pred kojom se nađe, ovaj uređaj se može pohvaliti posedovanjem višeslojnog sistema filtracije od 99,999 posto, a samim tim i ispuštanjem samo čistog vazduha i stvaranja zdravog okruženja. Takođe, s obzirom na to da poseduje All-in-One Clean Station postolje, može automatski isprazniti svoju posudu za smeće bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji. Ovo postolje takođe puni uređaj, kako biste lako nastavili sa čišćenjem kada se baterija isprazni, a pošto je usisivač opremljen unapređenim digitalnim inverterskim motorom, čišćenje će biti snažnije nego ikada sa usisnom snagom od 210 W.

I vaš laminat i parket će voleti Bespoke Jet jer će on uz pomoć nadograđenog Spray Spinning Sweeper nastavka i dvostrukih rotirajućih mokrih jastučića efikasno očistiti sve podove. Odlična karakteristika je i što unapređeni Spray Spinning Sweeper ima tenk za vodu od 150 mililitara koji se lako održava, a time osigurava praktičnije korisničko iskustvo za ručno prskanje vode prilikom čišćenja.

Pored svih performansi, još jedna od prednosti jeste i sam izgled uređaja, koji se može pronaći u 3 boje - ponoćno plavoj, maglovito beloj i drveno zelenoj, a kako teži samo 1,44 kilograma, dovoljno je lagan za manevrisanje i čišćenje cele kuće i različitih površina poput nameštaja za sedenje, stolova, ormara, roletni na prozorima, stepenica pa čak i onih teško dostupnih mesta ispod kućnih uređaja.
Sada, kada znate koji je put do lakog, ali efikasnog čišćenja stana, sigurno ćete poželeti da primenite bar neki od saveta, a ukoliko se odlučite da ih sve iskoristite, potrebno je samo da pronađete motivaciju, dobro se organizujete i posetite stranicu na linku kako biste saznali više o željenom uređaju: www.samsung.com