Spektar najnovijih saznanja nam je uvek prisutan u knjigama, ali nekada kvalitetan dokumentarac može da nam pruži uvid u materiju na interesantniji način, a kada se tome doda i veliki ekran TV-a koji se savršeno slaže uz prostor, užitak je zagarontovan.

Modeli televizora koji se na nesvakidašnji način uklapaju u svaki stil enterijera, a ujedno predstavljaju i unikatan doživljaj najboljih dokumentarnih filmova i serija su Samsung Lifestyle televizori, a u nastavku vam predlažemo tri dokumentarca na HBO platformi koja možete pogledati dok će doživljaj i komfor biti savršeni uz mogućnosti i dizajn The Frame, The Serif i The Sero televizora.

Samsung Lifestyle televozori
Promo 

Miss, you can do it

Dirljivi dokumentarac koji prikazuje nekoliko učesnica u takmičenju „Mis, ti to možeš“. Ovaj događaj je organizovala Abi Karan, prva žena sa posebnim potrebama koja se takmičila za titulu mis SAD, kako bi svim devojkama sa posebnim potrebama približila nešto što ne može da doživi svako. Divne scene iz ovog dokumentarca dočaraće The Frame pametni televizor, koji će se, pored savršene slike koju pruža, uklopiti u vaš enterijer, a kada poželite da se odmorite od gledanja, možete ga pretvoriti u umetničko remek-delo.

Kompanija Samsung je u saradnji sa svetskim poznatim muzejima Viktorija i Albert, Prado i Luvrom, kreirala umetničku biblioteku Art Store na ovom modelu televizora i učinila da njegovi korisnici, pored toga što imaju savršeno iskustvo u gledanju omiljenih video sadržaja, kada isključe televizor, od svog doma mogu napraviti pravu umetničku galeriju i da uživaju u prikazu čuvenih dela.

Samsung Lifestyle televozori
Promo 

Life According to Sam

Ovaj dokumentarac govori o hrabroj borbi jedne porodice da spase svog sina jedinca od retke bolesti, progerije. Kada je njihovom sinu Semu dijagnostikovana progerija sa dve godine, lekari su rekli Lesliju i Skotu da uživaju u Semu dok god mogu, ali oni su odbili da veruju u to i za manje od jedne decenije, njihov napredak je doveo do identifikacije gena koji je kriv, kao i kreiranja prvih ispitivanja lekova za lečenje ove opake bolesti.

The Serif je televizor koji se savršeno uklapa u vaš život i predstavlja oličenje jedinstvenog stila i kao takav je savršen za gledanje jedne unikatne priče, kao što je Semova. Ono što je karakteristično je i to što The Serif izgleda sjajno čak i u crnoj boji, pa ako ga postavite na centar sobe, možete koristiti taj prostor za više od jedne svrhe jer smeštanjem udobne sofe ispred televizora možete transformisati vaš prostor u savršeno mesto za odmor.

Samsung Lifestyle televozori
Promo 

The Jinx: The Life And Deaths Of Robert Durst

Revolucionarni šestodelni dokumentarac koji je režirao i producirao Andrev Jarecki, a producirao i snimio Mark Smerling (Oskara nominovan za film „Capturing the Friedmans (2003)“ uranja u čudnu istoriju naslednika nekretnina Roberta Dursta, dugo osumnjičenog za još uvek nerešeni nestanak njegove supruge iz 1982, kao i potonja ubistva porodične prijateljice Suzan Berman i komšije Morisa Bleka. "The Jinx" je rezultat skoro decenije istraživanja filmskih stvaralaca, koji otkrivaju policijske dosijee, ključne svedoke, nikada ranije viđene snimke, privatne zatvorske snimke i hiljade stranica ranije skrivenih dokumenata.

Samsung Lifestyle televozori
Promo 

Ovo je najbolje ocenjeni dokumentarac sa HBO Max platforme na IMDB-u, a predstavljaće vam užitak da ga gledate na svetskom TV brendu broj 1 već 14 godina, The Sero. Ovim televizorom možete jednostavno upravljati i prilagoditi ga svakom enterijeru. Model televizora Sero ima točkove koji omogućavaju da ga lako pomerate zajedno sa ekranom koji se može koristiti kako horizontalno, tako i vertikalno, a ukoliko se odličite da ponekad uzdrmate unutrašnjost svog prostora, ovo će biti odlično rešenje.

Uživajte u satima najboljih dokumentarnih dostignuća uz Samsung Lifestyle televizore, a više informacija o dostupnim modelima pogledajte na www.samsung.com/rs/lifestyle-tvs.

Samsung Lifestyle televozori
Promo