Kako bismo kreirali nezaboravne uspomene, pored kreativnosti, nije nam potrebno mnogo – važno je samo da imamo vrhunsku kameru na našem pametnom telefonu, a u nastavku pogledajte šta sve pruža kamera koju poseduje Samsung Galaxy S21 FE 5G.

Bez obzira na to da li volite da se fotografišete ili ne, osoba koju ne možete odbiti kada je ovakav „zahtev“ u pitanju, jeste vaša srodna duša. Kako biste „uhvatili“ pravi trenutak i iz prvog puta napravili fotografiju koja će prikazati sve vaše emocije, ovaj telefon nudi 4 kamere koje stvaraju najživoposnije fotografije. Na zadnjem delu telefona on poseduje ultraširoku, kao i širokougaonu kameru, koje se mogu pohvaliti sa 12MP. Za odlične fotografije tu je i telefoto kamera od 8MP, a jedna od unapređenih opcija jeste fenomenalni Night Mode, koji atmosferu među vama može dočarati čak i u noćnim uslovima.

Samsung Galaxy S21 FE 5G.
Promo 

Kada svoju ljubav želite da podelite i sa drugima i napravite savršene fotografije, koje ćete odmah, bez ikakvih korekcija moći da okačite na društvene mreže, možete se osloniti na prednju, selfie kameru od čak 32MP, koja, uz pomoć AI Face Restoration opcije na bazi veštačke inteligencije, čini da ono što je najbolje na vama bude naglašeno i doterano.

Samsung Galaxy S21 FE 5G.
Promo 

Realistične fotografije sa velikim brojem detalja dobićete i ako uključite Portrait Mode, koji će staviti fokus na objekat slikanja, ali i dočarati svaku vašu priču i avanturu.

Ako volite da eksperimentišete sa različitim opcijama koje vam nudi novi mobilni telefon, a koje ujedno mogu da zabeleže sve vaše najlepše uspomene, kojih ćete se rado sećati kada ih ponovo pogledate, onda ćete se definitvno obradovati opciji dvostrukog snimanja. Ova performansa podrazumeva novu tehnologiju koja vam pruža mogućnost da u isto vreme uključite i prednju i zadnju kameru i tako sačuvate atmosfru koja je ispred, ali i iza vas.

Samsung Galaxy S21 FE 5G.
Promo 

Bilo da fotografišete ili pravite video-snimke, čak i dok zumirate novim 30x Space Max Zoom-om, možete biti sigurni da vaš materijal neće biti mutan, kao i da će se drhtanje snimka smanjiti uz pomoć Zoom Lock opcije. Zahvaljujući ovim performansama, vaši doživljaji će na ekranu biti realno prikazani i sa dosta detalja, a vi ćete moći da im se vratite u svakom trenutku.

Samsung Galaxy S21 FE 5G.
Promo 

S obzirom na to da se ovaj pametni mobilni telefon može pohvaliti i dugotrajnom 4500mAh baterijom, u kombinaciji sa energetski efikasnim ekranom i procesorom, obezbeđuje celodnevni rad i „fotkanje“ čak i ako ovaj dan provedete napolju ili na putovanju.

Najbolje romantične fotografije možete napraviti upravo pomoću uređaja koji čini zaokruženu ponudu pod nazivom Galaxy S21 FE 5G, a kako biste se bolje upoznali sa svim njegovim performansama, kliknite na sledeći link: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/.