Nakon velikog uspeha koji je doživeo poslednji model iz S serije, Galaxy S20 FE, Samsung je odlučio da, prilikom izbacivanja novog modela na tržište, istraži zahteve i želje korisnika i integriše ih u novi telefon koji se, pored elegantnog dizajna može pohvaliti i performansama koje će oduševiti sve one koji su ih dugo čekali. Vreme je da se upoznate sa Galaxy S21 FE 5G.

Vrhunske performanse su u tvojim rukama

Na prvi pogled, svi ljubitelji pametnih telefona će uočiti elegantan dizajn telefona od 7,9mm, koje se može pronaći u nekim od najatraktivnijih boja – maslinastoj, boji lavande, grafitnoj i beloj, koje poseduju i mat završni premaz, zbog kog telefon izgleda još moćnije.
Ipak, pravi zaljubljenici u tehnologiju će, pored dizajna, biti oduševljeni i tehnološkim novitetima koje ovaj model poseduje, a to su svakako fenomenalne karakteristike koje omogućavaju još bolje izražavanje, istraživanje i uživanje u omiljenim sadržajima.

Samsung Galaxy S21 FE 5G
Promo 

Zato odmah treba pomenuti najnoviji, superbrzi Galaxy procesor, koji pruža neverovatno korisničko iskustvo. Jasna, visokokvalitetna grafika, novi nivo odziva na dodir (Touch response rate) od 240Hz, kao i brzina osvežavanja od 120Hz, koja obezbeđuje najvišu rezoluciju na AMOLED 2X ekranu, otvoriće potpuno novu dimenziju korišćenja ovog uređaja i svaki željeni sadržaj prikazati bez ikakvih smetnji.

Svaku fotografiju pretvori u umetničko delo

Kada je brzina otvaranja aplikacija i osvežavanja na više nego zavidnom nivou, onda prava zabava prilikom korišćenja mobilnog telefona može da počne! Za prave umetnike, koji svoju strast prepoznaju u prelepim prizorima koje žele da zabeleže, Samsung je ponudio tri zadnje kamere – ultraširoku i širokougaonu od po 12MP i telefoto kameru od 8MP, koje će, zahvaljujući unapređenom Night Mode-u, u potpunosti dočarati čak i noćnu atmosferu.

Oni kojima društvene mreže predstavljaju inspiraciju i koji su ljubitelji porodičnih i prijateljskih uspomena, sada mogu da sačuvaju sve posebne trenutke i to prednjom selife kamerom od čak 32MP, koja, uz pomoć AI Face Restoration opcije na bazi veštačke inteligencije, čini da ono što je najbolje na vama bude naglašeno i doterano. Pored svega toga, na zabavama i druženjima možete učestvovati u dešavanjima kako ispred, tako i iza sebe, a sve što treba da uradite jeste da uključite kameru i zahvaljujući opciji dvostrukog snimanja uplovite u svet koji pruža nova tehnologija.

Samsung Galaxy S21 FE 5G
Promo 

Tvoj telefon ističe tvoj stil

Ono po čemu se ovaj telefon zasigurno izdvaja od ostalih jeste mogućnost potpunog personalizovanja, koje će oduševiti svakog korisnika. Zahvaljujući inovativnom One Ul 4 operativnom sistemu, po sopstvenim željama i stilu možete podesiti dizajn početnog ekrana, ikona, pozadina, kao i widgeta, dok će se za sigurnost i bezbednost svih podataka pobrinuti nova kontrolna tabla za podešavanje privatnosti.

Samsung Galaxy S21 FE 5G
Promo 

Prazna baterija ostaje u prošlosti

Kako je 4500mAh baterija ovog telefona, koja se samo za pola sata može napuniti više od 50%, kreirana tako da vam bude na usluzi u toku celog dana, pored brojnih epizoda serija i filmova koje možete pogledati u dahu, svoj novi telefon možete vrlo lako možete povezati i sa ostalim Galaxy uređajima i tako „probuditi“ svoj savšeni Samsung ekosistem u kom ćete uživati bez granica.

Sve ove premium karakteristike možete pronaći u kompletno zaokruženoj ponudi u okviru telefona Galaxy S21 FE 5G, a kako biste se detaljnije informisali o njegovim performansama, posetite sledeći sajt: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/