Zakoračili smo u novu, 2022. godinu i proslavljamo najradosniji praznik Božić u dobrom društvu i raspoloženju! U skladu s tim, imamo sjajan predlog za vas - pravac Starogradska zima gde vas čeka bogat program ovog vikenda.

U subotu, 8. januara od 11 časova kreće zagrevanje uz Rock&Roll i hitove Naxi radija, a od 12 časova klinci i klinceze imaće priliku da uživaju u koncertu “Čarobna frula”. Ubrzo nakon toga, u 14 časova na programu je predstava “Uspavana lepotica u novogodišnjoj noći”, a od 17 časova mališani će se družiti s Deda Mrazom i uživati u prazničnim čarolijama.

starogradska zima u parku vojvode vuka
Promo 

Svi koji vole super đusku uz muziku moći će to da učine od 19 sati jer tada krećemo s muzičkim prazničnim programom. Pored toga, u Muzeju primenjenih umetnosti od 13 časova imaćete priliku da učestvujete u porodičnoj radionici za izradu ukrasa za jelku Dečijeg kulturnog centra Beograd.

starogradska zima
Promo 

S obzirom na to da je nedelja dan za odmor, tako je i 9. januara u Parku vojvode Vuka od 11 časova na programu Sunday relax day, a od 14 časova najmlađi posetioci Starogradske zime imaće priliku da pogledaju predstavu “Čarobno putovanje sa Deda Mrazom”. Ipak, to nije sve kada je reč o programu za najmlađe, jer od 12 do 13 časova u Muzeju primenjenih umetnosti organizovana je muzička radionica za decu “Zvečkalica”. Od 18 sati sledi sjajna žurka na zimskom šanku, a za hitove koji nas neće držati u mestu pobrinuo se Naxi radio.

starogradska zima donosi raznovrstan program za sve generacije
Promo 

Pored raznovrsnog kreativnog programa, svi posetioci Starogradske zime imaju priliku da uživaju u omiljenom piću i ukusnim gastro specijalitetima. Zimski šank i gastro kućice u svojoj ponudi imaju raznolike napitke i jela iz najboljih beogradskih restorana, a rade svakog radnog dana od 15 do 22h, i vikendom od 11 do 23h.

raznovrsna ponuda napitaka i gastro specijaliteta na starogradskoj zimi
Promo 

Starogradska zima u Parku vojvode Vuka trajaće do 23. januara, a svakog dana očekuju vas mnogobrojne aktivnosti i dešavanja, te tako nema sumnje da ćete ove zime stvoriti najlepše uspomene koje ćete dugo pamtiti.

Promo Sjajn vikend je pred nama

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.