Da je Park vojvode Vuka destinacija vrhunskog provoda i programa ove zime, tvrde brojni posetioce manifestacije Starogradska zima koji su prethodnih nedelja imali priliku da uživaju u koncertima popularnih izvođača, ali i ostalim kreativnim aktivnostima.

Nastavljamo s dobrim raspoloženjem, pa vas tako danas, od 15 časova čeka zagrevanje uz najveće muzičke hitove, a od 17 časova program je namenjem mališanima koji će imati priliku da pogledaju predstavu “Gusarski pohod na poklone” i uživaju uz animatore. Ukoliko želite da reciklirate vašu odeću to možete učiniti u utorak, jer je magazin Elle organizovao sjajnu akciju u Mondo kućici u Parku vojvode Vuka pod nazivom Retex x ELLE: Poklon za planetu. Donirajte odeću koju više ne nosite, podarite joj novi život reciklažom, smanjite otpad i sačuvajte planetu.

Starogradska zima donosi program za sve generacije
Promo 

Ipak, ovde dnevnim dešavanjima nije kraj, jer nas od 18 časova očekuje neverovatno iskustvo i druženje sa LED vilama uz animatore iz UV Dance plesne škole.

Ne zaboravite da vas i u Muzeju primenjenih umetnosti očekuju razne radionice, a danas, 4. januara svi seniori imati priliku da se oprobaju u pravljenju origamija.

Sreda, 5. januar je dan rezervisan za dobru muziku i igru na podijumu Starogradske zime! Uhvatite za ruku brata, sestru, druga, drugaricu, partnera, mamu, tatu… i dođite da zajedno đuskamo uz sjajne hitove Naxi radija dok pijuckamo omiljeno biće na zimskom šanku. A od 17 časova sledi razigrani program za mališane koji će trajati sve do 19 sati.

Četvtrak, 6. januar posvećen je juniorima, ali i seniorima. Naime, od 15 do 17 časova građani će moći da se razonode u Starogradskim igrama seniora, dok su za najmlađe na programu zanimljive animacije koje će stvoriti nove uspomene.

U radionicama mogu uživati i senori
Promo 

Od 18 pa sve do 20 časova na programu je veče tradicionalne umetnosti, dok je petak, 7. januar rezervisan za evergreen hitove. Zašto ne biste posle božićnog ručka poveli vaše najmilije na Starogradsku zimu da uživate u sjajnim hitovima i dobroj atmosferi?

Na zimskom šanku možete uživai uz omiljeni napitak.
Promo 

Vikend donosi bogat program, pa tako u subotu, 8. januara od 11 časova kreće zagrevanje uz Rock&Roll, a od 12 časova klinci i klinceze će uživati u koncertu “Čarobna frula”. Ubrzo nakon toga, u 14 časova na programu je predstava “Uspavana lepotica u novogodišnjoj noći”, a od 17 časova sledi druženje s Deda Mrazom.

Animatori će se pobrinuti da se najmlađi sjajno zabave.
Promo 

Svi koji vole da đuskaju, moći će to da učine od 19 sati jer tada krećemo s muzičkim prazničnim programom. Pored toga, u Muzeju primenjenih umetnosti od 13 časova imaćete priliku da učestvujete u porodičnoj radionici za izradu ukrasa za jelku Dečijeg kulturnog centra Beograd.

Kako je nedelja dan za odmor, tako je i 9. januara u Parku vojvode Vuka od 11 časova na programu Sunday relax day, a od 14 časova najmlađi posetioce Starogradske zime imaće priliku da pogledaju predstavu “Čarobno putovanje sa Deda Mrazom”.

Ipak, to nije sve kada je reč o programu za mališane, jer od 12 do 13 časova, u Muzeju primenjenih umetnosti organizovana je muzička radionica za decu “Zvečkalica”. Od 18 sati sledi prava žurka na zimskom šanku, a za hitove koji nam neće dati da stojimo u mestu, pobrinuo se Naxi radio.

Promo Dođite na Topličin venac da se sjajno zabavimo

Pored raznovrsnog prgrama, posetioce Starogradske zime imaju priliku da uživaju u omiljenom piću i gastro specijalitetima. Zimski šank i Gastro kućice u svojoj ponudi imaju vrhunske napitke i jela iz najboljih beogradskih restorana, a rade svakog radnog dana od 15 do 22h, i vikendom od 11 do 23h.

Starogradska zima u Parku vojvode Vuka trajaće do 23. januara, a svakog dana očekuju vas mnogobrojne aktivnosti i dešavanja zbog kojih ćete ove zime stvoriti najlepše uspomene.

Crtanje, izrada novogodišnjih ukrasa i radionica eteričnih parfema su samo neki tipovi radionica koji će se održavati u Muzeju primenjenih umetnosti, a koje vas čekaju u nekom od narednih dana.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

Svi mogu učestvovati i u foto konkursu i osvojite nagrada, a informacije potražite u Mondo kućici.
Promo