Prostorni zvuk omogućava da utvrde bolji položaj protivnika i prepoznaju šta rade pre nego što vas vide na ekranu.

Samim tim, nije svejedno kakvu opremu koristite i to ne samo kada je u pitanju igranje igara, već i sve dodatno, poput striminga, slušanja muzike, gledanja filmova... Jer, da se ne lažemo, ništa gore kada em ne čujete dobro, probijaju vam basevi, ili vam, ne daj bože sluške “krče”.

G43 Lightspeed bluetooth slušalice
Promo 

Međutim, čak i ako ste zagriženi zaljubljenik u oldschool slušalice “na kabl”, što se kaže, verujemo da će vas Logitech naterati da se predomislite i pređete na njihove nove G43 Lightspeed bluetooth slušalice, jer ono što one obećavaju, drugi modeli mogu samo da maštaju.

G43 Lightspeed bluetooth slušalice
Promo 

Na prvom mestu, kompatibilne su kako sa računarima, tako i sa pametnim telefonima, tabletima i svim konzolama. Dakle, bilo da igrate igrice, slušate muziku ili gledate filmove, budite sigurni da će vam G435 omogućiti kristalno jasan zvuk, odnosno osećaj kao da ste bukvalno sa sagovornicima ili saigračima u istoj prostoriji - samo, pazite da se ne zanesete previše, pogotovo kad igrate igrice, jer da, zvuk je TOLIKO realan.

Njihova beamforming tehnologija garantuje smanjenje pozadinske buke i uravnotežen zvuk, što znači bolja koncentracija na sadržaj koji pratite. Pre svega G435 su Discord sertifikovane slućalice, odnosno opremljene su 40-milimetarskim zvučnicima i kompatibilne su sa Dolby Atmos i Windows Sonic standardima. Na ovim gaming slušalicama nalazi se i dodatno ograničenje jačine zvuka do 85 dB za sprečavanje oštećenja sluha.

G43 Lightspeed bluetooth slušalice
Promo 

Inače, bitno je napomenuti i da su Logitech G435 prve slušalice sa LIGHTSPEED bežičnom vezom i Bluetooth-om sa malim kašnjenjem, ali i dometom od čak 10 metara, a baterija obećava sjajnu zabavu u trajanju do čak 18 sati.

Naravno, ako vas brine težina, ovaj model može da se pohvali da je jedan od najlakših u svetu, jer teži svega 165 grama, te ih zato nećete osetiti čak i ako ih nosite celog dana. Takođe, odgovaraju i širokom spektru ljudi i garantuju udobnost, čak i sa najmanje glave.A uz to su i lepe te dolaze u tri varijante: crne sa žutim, plave sa ciklama nijansom i prljavo bele sa lila.

G43 Lightspeed bluetooth slušalice
Promo 

Na sve to, ekološki su čista petica! Plastični delovi slušalica sadrže sertifikovano 22 odsto reciklirane plastike, i samim tim, doprinose cirkularnoj ekonomiji dajući dugi život starijoj elektronici. Sertifikovane su kao CarbonNeutral, kako bismo smanjili ugljenični uticaj proizvoda na nulu, dok papirna ambalaža dolazi iz šuma sa sertifikatom FSC. Odabirom ovog proizvoda podržavate odgovorno upravljanje svetskim šumama.

Dakle, u 165 grama spakovana je tehnološka “bombonica” za one koji znaju da cene odličan zvuk i sjajan kvalitet, te neka vaš izbor ovog puta bude Logitech G435, jer u tom slučaju, vaši “protivnici” nemaju ama baš nikakve šanse.

G43 Lightspeed bluetooth slušalice
Promo