Milica Pavlović jedna je od najzgodnijih pevačica na našoj sceni, a nije tajna da svoj izgled duguje zdravim navikama.

Ipak, i ona, kao većina žena nekad ima periode kada nabaci koji kilogram, a rešenje je našla u takozvanoj japanskoj dijeti koje se pridržava uz konsultaciju lekara.

Lepa pevačica ne stiže uvek da odradi trening, te joj je bio potreban režim ishrane koji će joj dati rezultate u kratkom periodu i uz minimalan napor.

Po savetu lekara počela je da se pridržava japanske banana dijete, uz pomoć koje je figuru dovela do savršenstva. Ipak, kako je i sama rekla, nikome ne preporučuje bilo kakav režim ishrane bez saveta lekara. 

- Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara - rekla je ona.

Evo kako izgleda jelovnik:

Doručak:

3 banane. Uz njih je dozvoljeno konzumirati samo vodu ili čašu nemasnog mleka.

Ručak:

Odaberite između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom. Uz svaki obrok ide salata, kupis ili zelena. Možete pojesti bananu između obroka, ali pravite pauzu od 4 sata.

milica pavlović držala je japansku dijetu
Instagram 

Večera:

Pileće, ćureće meso na roštilju, povće ili riba. Takođe salata po želji. Poslednji obrok konzumirajte najkasnije u 20h, a poželjno je da na spavanje odete 4 sata kasnije.

Ovakav režim ishrane traje 12 dana i ukoliko jedete izbalansirane i zdrave namirnice, rezultati neće izostati, uostalom, pogledajte kako je Milica izgledala nakon ovog režima ishrane u galeriji u nastavku teksta:

ATA Images/Antonio Ahel, printscreen/instagram Frizure lepe pevačice

Bonus video:

MILICA PAVLOVIĆ U ESPRESOVOJ AKCIJI ZA MINU Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!