Iako internet koristimo kao izvor informacija, ne možemo a da ne priznamo da živimo u digitalnom dobu, kao i da na internetu ostavljamo stotine digitalnih tragova svakog dana. Iako takvi podaci olakšavaju u donošenju zaključka o tome ko smo i šta radimo, fotografije su jedan od glavnih i odlučujućih faktora kakav utisak ostavljamo na nekoga.

Stručnjaci ističu da je veoma važna izgradnja vizuelnog identiteta. Previše filtera i raznoraznih pomagala u obradi fotografije znatno mogu odmoći, a da li ste se pitali šta je ono što je potrebno za savršenu Instagram fotografiju?

Tehnologija je tu da nam da odgovor. HUAWEI nova 9 dizajniran je tako da sadrži karakteristike koje su lako prilagodljive i potrebne svakoj generaciji. Ultra tanak telefon sa zakrivljenim ekranom u boji pruža vam mogućnost kontinuiranog snimanja prednjom i zadnjom kamerom.

Samim tim, slobodno možete da zaboravite na komplikovano baratanje specijalnim aplikacijama za montažu video snimaka koje kreirate.

HUAWEI nova 9 dizajniran je tako da sadrži karakteristike koje su lako prilagodljive i potrebne svakoj generaciji.
Mondo/Stefan Stojanović 

Ukoliko ste pristalica i ljubitelj selfija, uživaćete u bojama HUAWEI nova 9 koje će praviti savršen odraz u ogledalu na vašoj fotografiji. Zvezdano plava boja biće konstantno promenljiva u zavisnosti od svetlosti koja se na njemu emituje, ali ako pribegavate sigurnoj zoni, staloženosti i blagoj eleganciji, imate na raspolaganju i crnu boju.

Zahvaljujući preciznosti boje i posedovanju visokog kontrasta, HUAWEI nova 9 zabeležiće prirodne nijanse fotografije kojima nećete moći da nađete manu. Osim toga, uz režim "zaštite za oči", sačuvaćete i svoj vid.

HUAWEI nova 9 zabeležiće prirodne nijanse fotografije kojima nećete moći da nađete manu.
Mondo/Stefan Stojanović 

Nova vizija fotografisanja donosi:

Noći koje su svetlije

Klikom na opciju za snimanje portreta i pejzaža, zabeležite i najtamniju noćnu uspomenu. Pozadina dolazi od izražaja, a super visoki ISO nalazi svetlu stranu u noćnim uslovima.

Neobaziranje na pokret

Tehnologija za detekciju kretanja osigurava da slike nastanu u pravo vreme i sa pravim fokusom. Samo jednim klikom uverićete se u moć ove kamere.

Pogled van okvira

Pomoću ovog telefona, snimićete široke fotografije sa znatno smanjenom distorzijom zahvaljujući algoritmu protiv distorzije.

Uspori trenutak i ubrzaj grešku

Ukoliko ste poželeli najlepšim trenucima da zaustavite vreme, superiorni slow-motion efekti ispuniće vam želju. Osim toga, takođe možete ubrzati snimke i podsetiti se kako izgleda "ubrzan tempo života".

Snimanje u savršenoj rezoluciji

Naravno da sve počinje od selfija i vlogova. Prednja kamera od 32 MP takođe podržava 4K snimanje selfi video zapisa a to će vaše vlogove zasigurno vinuti u trending.

Kontinuirano snimanje prednjom i zadnjom kamerom

Stigla je olakšica koju obožavaju ljudi širom sveta. Od sada možete snimati dva prikaza odjednom i prebacivati se sa prednje na zadnju kameru kad god poželite.

Kreiraj i uređuj sadržaj

Svaki video zapis sadrži svoju oznaku koju ćete lako pronaći pomoću funkcije pametnog pretraživanja. Upotrebom najsavremenije Huawei AI tehnološke biblioteke, istaknite posebne fontove, zvučne efekte, muziku, animacije i još mnogo toga.

Tanak telefon sa zakrivljenim ekranom u boji pruža vam mogućnost kontinuiranog snimanja prednjom i zadnjom kamerom.
Mondo/Stefan Stojanović 

Savršena prednost ovog telefona u odnosu na druge je ta što je samo 38 minuta dovoljno za 100% baterije pomoću HUAWEI SuperCharge! Ukoliko ste u žurbi, za samo 18 minuta, telefon će dosegnuti i do 60% baterije.

Činjenica je da Instagram filteri polako padaju u zaborav, a sve što vam je potrebno za savršenu fotografiju i feed jeste Huawei nova 9. Zabavi se dok tvoji rezultati govore više od tebe!

Huawei nova 9 telefon osovjiće vas na prvi pogled
Mondo/Stefan Stojanović