Nemoguće je da nam ne izmame osmeh na lice, hteli mi to ili ne. Uostalom, ovo je vreme praznične euforije, iznenađenja, poklona, sjaja, dobrog raspoloženja, i naravno - druženja sa nama dragim ljudima...

Zato nas i ne čudi što neke od najlepših uspomena nastaju baš tokom prazničnih dana, jer takve fotografije ne mogu da ne uspeju, zar ne? Sve blista od sreće, dobrog raspoloženja i dekoracije koja je zadužena da fotografije "pokidaju" na mrežama. Međutim, stiče se utisak da sav taj sjaj i atmosfera nekako ne mogu da se zabeleže telefonima. Koliko god se trudili, uvek nešto nedostaje, te iste fotogrtafije ste uvek morali da dorađujete u programima ili dodajete efekte i filtere. A šta ako ne mora da bude tako?

Samsung Galaxy Z Fold3
Uroš Arsić 

Šta ako brutalno dobre fotke možete da dobijete i bez profi opreme koja košta na desetine hiljada evra? I to telefonom!

Verujte nam da ćete biti skeptični samo dok ne uzmete prvi put u ruke Samsung Galaxy Z Fold3 čije će vas kristalno jasne fotke čak i tokom noći ostaviti bez teksta.

Samsung Galaxy Z Fold3
Uroš Arsić 

Nema više zrnastih i mutnih fotografija ili preterane upotrebe blica koji čini da i najlepša pozadina deluje bledunjavo. Zapravo, noćni režim će vas toliko oduševiti da garantuijemo da ćete na društvene mreže objavljivati više fotki nego ikad pre, i to kao da su rađene profesionalnim fotoaparatom.

Samsung Galaxy Z Fold3
Uroš Arsić 

Intezivne boje, jasan kontrast, veći broj detalja, sjajan zum kao i dodatne opcije u manuelnom modu poput duge ekspozicije i manuelnog fokusa definitivno će u vama probuditi "artsy" stranu.

Nevezano da li ste zaljubljenik u portrete, volite da fotografišete prirodu ili pejzaže, ne bi nas iznenadilo da fotografija postane vaš nov hobi nakon prvog korišćenja Samsug Galaxy Z Fold3 telefona, jer vaše uspomene zaslužuju da budu obojene realnim bojama, a ne da ih "došminkavate" u Fotošopu ili drugim programima.

Samsung Galaxy Z Fold3
Uroš Arsić