Samsung modeli Lifestyle televizora su kreirani za sve one koji su u potrazi za spojem inovativnog, modernog i estetski dizajniranog. Dizajn modela The Serif podseća na veliko slovo „I“, The Frame donosi mnogo mogućnosti i uživanja, a ističe se i po elegantnim i modernim okvirom, dok The Sero ima dizajn inspirisan portretnim režimom.

U zavisnosti od samog prostora, postoje različiti trikovi u postavljanju TV uređaja kako bi se uklopio u ostatak ambijenta i povezao sa postojećim stilom.

Minimalistički enterijer koji podseća na galeriju

Ključ minimalizma leži u lepoti praznog prostora. Probajte da izaberete samo nameštaj i boje koje su neophodne, a prostor neće delovati prazno ukoliko ga osvežite sa par detalja kao što su slike ili dobro dizajnirana podna lampa.

Uz The Frame pametni televizor kompanije Samsung svetska remek dela su dostupnija više nego ikada pre. Kompanija Samsung je u saradnji sa svetskim poznatim muzejima Viktorija i Albert, Prado i Luvrom, kreirala umetničku biblioteku Art Store na ovom modelu televizora i učinila da njegovi korisnici, pored toga što imaju savršeno iskustvo u gledanju omiljenih video sadržaja, kada isključe televizor od svog doma mogu da naprave pravu umetničku galeriju i da uživaju u prikazu čuvenih dela.

samsung televizor
Promo 

Ono što nam stručnjaci za enterijer savetuju kao estetski trik je da uz ovaj model postavite veliku biljku čime ćete uneti energiju u prostor, a da pritom zadržite minimalistički izgled. Koristite zavese od šifona, čipke ili bele zatamnjene zavese da biste stvorili privatnost dok u prostoriju puštate mnogo sunčeve svetlosti.

Enterijer koji odiše toplinom

The Serif izgleda sjajno čak i u crnoj boji, pa ako ga postavite na centar sobe, možete koristiti taj prostor za više od jedne svrhe jer smeštanjem udobne sofe ispred televizora možete transformisati vaš prostor u savršeno mesto za odmor. Takođe, podovi od tamnog drveta i biljke su odličan spoj.

Što više biljaka imate, to bolje, a saksije od terakote mogu dodati lep, starinski dodir. Pokušajte da okačite slike koje su istih boja kao vaše biljke i izaberite okvire različitih nijansi i veličina. Biranje sličnih okvira ostvarićete lep i uredan izgled, a dodajući ogledalo vaš prostor će izgledati veće.

samsung televizor
Promo 

Mali dom u srcu grada

Ako želite da iz malog prostora izvučete maksimum, pokušajte da odvojite prostor policama za odeću – po mogućstvu niskim, kako prostor ne bi izgledao prenatrpano. Tepisi su odlični za poboljšanje atmosfere prostora, ali ukoliko izaberete svetao tepih, obavezno koristite neutralne boje u drugim oblastima kako biste stvorili čist i uravnotežen izgled. Imajte takođe na umu i boje slika kada ih kačite na zid.

Samsung televizor
Promo 

Ako je tema vaše prostorije plava, pokušajte da izaberete slike koje sadrže ovu boju ili se dobro slažu sa njom, poput sive. Svoje slike možete pozicionirati i tako da budu na različitim visinama, a ovim korakom postići ćete još lepši izgled.

samsung televizor
Promo 

Model televizora Sero ima točkove koji omogućavaju da ga lako pomerate zajedno sa ekranom koji se može koristiti kako horizontalno, tako i vertikalno, a ukoliko se odličite da ponekad uzdrmate unutrašnjost svog prostora, ovo će biti odlično rešenje.

samsung
Promo