Dženifer Lopez može da se pohvali sjajnom linijom i isklesanim trbušnjacima koji su mnogim ženama san. 

Lični trener latino dive, Dejvid Kirš, sada je otkrio tajnu njenog neverovatnog izgleda.

U razgovoru za Vogue otkrio je "tajni recept" vežbanja, zbog kojeg Lopez koja je ove godine napunila 52. godine izgleda bolje nego ikad.

Pohvalio je njen fokus i veliku volju u vežbanju, ali naglasio je kako gotovo svakodnevno prolaze vrlo intenzivne treninge.

"Kombinujemo kardio vežbe, vežbe za celo telo, kao i posebne vežbe za donji deo tela. Sve te vežbe su vrlo inzenzivne i ona ih shvata jako ozbiljno, što je uzbudljivo za nekoga poput mene", ispričao je Dejvid.

dzenifer lopez u kupacem kostimu
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kirš je dodao kako je Lopezova po prirodi puna energije, što joj olakšava svakodnevno vežbanje. Objasnio je i kako vežbanje nije jedini segment njenog života zbog kojeg izgleda tako savršeno.

On tvrdi da Džej Lo brine o svojoj rutini i van teretane, a pažljiva je i kada je reč o njenom stilu života. Brine šta jede, koliko spava i pokušava da stresne situacije da svede na minimum.

dzenifer lopez u bikiniju
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Latino diva je poznata po gotovo vojničkom režimu ishrane i treninga, a u to spada i čvrst karaktert po pitanju toga šta jede, a šta nikad ne konzumira.

Naime, ona najviše jede lisnato zeleno povrće, pogotovo brokoli, dok od ugljenih hidrata konzumira samo ovsene pahuljice, smeđi pirinač, kinou i krompir.

dzenifer lopez u trenerci
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Dženifer na dnevnoj bazi jede puno proteina koje dobija iz mesa i ribe pripremljenih na nemastan način, a voće i povrće najčešće konzumira sirovo. Uvek sa sobom nosi užine koje se sastoje od voća i orašastih proizvoda, ili proteinske šejkove, a kafu pije isključivo bez kofeina.

Međutim, bitno je i napomenuti ono što ova pevačica i glumica nikada ne konzumira, a odgovor je lak - u pitanju je alkohol, jer dokazano doprinosi starenju organizma.

dzej lo, selfi
Instagram 

Iako je nedavno otkrila da takođe izbegava unos rafinisanih šećera, dodala je da nikad ne može da kaže 'ne' maminoj čokoladnoj torti. Uz sve to, "Dženi iz bloka" rekla je da pije najmanje dve litre vode na dan i spava barem 8 sati.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, FJMG / Spread Pictures / Profimedia Dženifer Lopez