Tokom trodnevne avanture posetioci su uživali u zabavnim aktivnostima koje su im pripremili neki od najpopularnijih sportskih brendova, a među njima i Reebok koji je privukao veliku pažnju prisutnih.

Inspirisan najnovijom CL Leather siluetom i kampanjom "Story of our sole" osmišljenom u saradnji sa Buzz-om, Reebok je kreirao „mračnu sobu“ u okviru koje je posetiocima priredio neverovatno iskustvo. Podsećajući ih da svi ostavljamo tragove za sobom, i da je prvi korak uvek najteži, da je ponekad u redu stati, napraviti pauzu i sagledati stvari iz drugog ugla, kao i da je sve lakše ukoliko koračamo zajedno Reebok je osmislio interaktivnu igricu u stilu "treasure hunt", a za one najbolje je pripremio i vredne nagrade.

Voja Lepojević.jpg
Beni Gaši 

Preko 180 timova sa po četvoro takmičara prijavilo je svoje učešće na ovogodišnjem festivalu patika, a oni koji su posetili Reebok interaktivnu sobu imali su priliku da se uz pomoć jedinstvene mape upuste u potragu za blagom, odnosno rečima koje nedostaju u okviru posebno osmišljenog teksta i izađu kao pobednici. Pored toga posetioci Reebok sobe mogli su i da se fotografišu, kao i da na specijalno dizajniranom zidu ostave svoj trag u vidu zanimljivih poruka i crteža.

reebok, Sneakerville festival
Sasa Nikolic/nikolic photography 

"Imali smo 10 minuta da rešimo zadatak u Reebok sobi. Nije bilo lako, ali timski smo uspeli da pronađemo sve reči koje nedostaju i da upotpunimo tekst koji smo dobili. Svi smo se super zabavili i definitivno se radujemo sledećem Sneakerville festivalu", rekao je Voja Lepojević, popularni Instagram i TikTok influenser.

Sneakerville festival
Beni Gaši 

Ovogodišnji Sneakerville festival podržala je i Reebok amasadorka, mlada pevačica Angelina koja je pozvala svoje pratioce da nikako ne propuste ovaj jedinstveni multimedijalni događaj.

Sneakerville festival
Beni Gaši 

Pored zabavnog sadržaja, tokom celog vikenda ispred muzeja nalazile su se i Sneakerville kutije za reciklažu, a svaki učesnik mogao je da donese stari komad garderobe.

Sneakerville festival, reebok
Beni Gaši 

Nakon festivala nastavljena je akcija prikupljanja stare odeće koja će trajati do kraja novembra u Tike i Buzz Shop-ovima, a po završetku akcije odeća će biti reciklirana i poklonjena domovima za nezbrinutu decu.

Sneakerville festival
Beni Gaši