Šta radite kada nam se gosti iznenada najave? Verovatno kao i mi, razmišljate da li u frižideru imate sveže namirnice, ohlađeno vino i ostale đakonije kojima biste poslužili i ugostili prijatelje.

Ovoj brizi je došao kraj!

Uz Bespoke frižidere više nećete morati da razmišljate o svežim namirnica, ohlađenim sokovima, a ono što je najbolje od svega – ni u prodavnicu neće morati da ide svaki dan.

I elegantan dizajn i sjajna fleksibilnost

Kuhinja je mesto gde nam je svaki milimetar važan, te je razumljivo da vam ne treba nešto nezgrapno što će zauzimati sav mogući prostor. Samsung se potrudio da baš iz tog razloga udovolji svima - bilo da je u pitanju boja ili veličina, broj polica, da li su vrata staklena ili čelična, pa sve do toga na koju stranu želite da se vrata otvaraju.

frizider
Promo 

Zašto biste sve ostalo prilagodili novom uređaju, kada imate „odrešene ruke“ u samom dizajnu svog glavnog asistenta u kuhinji? To je ono što izdvaja ovaj frižider od ostalih – različiti materijali i boje su vam dostupni, tako da će „kliknuti“ uz svaki enterijer besprekorno.

Na sve to , najbolji deo - nema glavobolje zbog čišćenja i onog izvlačenja namirnica da bi otopili celi frižider. Zahvaljujući antibakterijskom premazu to ide lako i brzo. Pored toga, zahvaljujući SpaceMax™ tehnologiji, izolacija zidova je tanja, stvarajući više prostora za skladištenje, a dubina od od 600 mm sasvim je dovoljna da se za sve nađe mesta.

Vaše namirnice ostaće duže sveže i zahvaljujući All-Around Colling sistemu koja omogućava jednaku temperaturu u svim delovima frižidera, što je veliki plus, jer ne morate više svaki dan u nabavku. Ali takođe, temperaturu možete i prilagođavati po sekcijama u zavisnosti gde držite voće, povće, ribu, meso ili pića. Ako nas pitate, to zvuči i kao velika ušteda novca!

Uz to, dobijate elegantan dizajn, bez ručki i rešetki, ravnu policu za vino, sive kutije za hranu, plus skriveni ekran... Zapravo ceo Bespoke kocept zasniva se na potpunoj kontroli fuknkcija uz minimalistički dizajn koji se ulapa uz svaki enterijer.

frzider
Promo 

I još jedan plus, i to verujte nam, ogroman, je LED osvetljenje. Ne samo što ćete brže i lakse naći ono što vam je potrebno već vam istovremeno štedi i novac, jer je energetski efikasnije od konvencionalnog osvetljenja kakvo je u drugim frižiderima.

I moramo da dodamo, za one koji imaju običaj da kažu "e, nekad su se pravili aparati da rade decenijama" - Bespoke frižideri sertifikovani su da rade 21 godinu uz garanciju od 10 godina. Malo li je?

No, ni to nije sve. Kad kažemo desna ruka u domaćinstvu - mislimo zaista na pravu pomoć u kuhinji.

Za prijatnija druženja i kreativne obroke

Zamislite samo scenu, došli ste s posla potpuno umorni i zaboravili da su vam se za večeras najavili gosti. Radi se mnogo, žuri još više, te ovako nešto nije ništa čudno, ali ovog puta nema brige.
Bilo da vam dolaze prijatelji na vino i večeru, ili ortaci da gledate utakmicu, budite sigurni da će vaša pića biti ohlađena ekspresno uz opciju Power Cool za intenzivno hlađenje, a za led se možete osloniti na inovativnu Power Freeze tehnologiju brzog ispuštanja hladnog vazduha u zamrzivač.

Uz sve to, baš iz razloga što namirnice ostaju duže sveže, sigurni smo da ćete za tili čas napraviti neku finu pastu, ili ukusan čizkejk bez čekanja nekoliko sati da se stegne upravo zahvaljujući kompaniji Samsung i Bespoke frižiderima.

Uostalom, dolazi hladnije vreme kada više vremena provodimo u kuhinji, pa zašto ne bi to mesto bilo i lepo na oko i funkcionalno, a verujte nam, uz Bespoke frižidere to će sigurno postati.

Vaš omiljeni kućni aparat pronađite na ovom linku i verujte nam, nećete se pokajati!

frizider
Promo