Manekenka Irina Šajk koja je osvojila modni svet svojom gracioznom figurom i egzotičnom lepotom, zasigurno opravdano nosi titulu jedne od najlepših žena sveta.

Ona posebnu pažnju posvećuje nezi kože lica kako bi uvek izgledala sveže, odmorno i mladoliko.

- Da biste dobro izgledali ne morate koristiti puno šminke. Obožavam prozračni korektor koji nanosim na kritične tačke, ispod očiju i na područje brade, ali nikad ne stavljam puder na celo lice. Volim i hajlajtere, ovaj kozmetički proizvod može zaista istaći lice.

Dan započinjem umivanjem samo vodom, dok uveče lice temeljno očistim. Često menjam proizvode i volim da ih isprobavam. Svaki dan obavezno nanosim hidratantnu kremu, a leti radije biram lagane serume, rekla je manekenka i dodala:

irina sajk
Intimissimi / Ferrari / Profimedia 

- Obožavam i kokosovo ulje koje često koristim za njegu kože i to odmah nakon tuširanja na mokroj koži, otkrila je jednom prilikom i dodala kako redovno nanosi sredstva s UV faktorom na područje vrata, ruku i lica i da se kloni od sunca.

No, sve to pada u vodu, kaže Irina, ako kroz ishranu ne unosite kvalitetne i zdrave namirnice. Iako nastoji da se zdravo hrani, ponekad ne može odoleti hamburgeru ili pici. Nekoliko namirnica je u potpunosti izbacila iz ishrane.

IMP Features / IMP Features / Profimedia Irina Šajk

- Najvažnije pravilo lepe kože, takođe podrazumeva puno vode i pravilnu hidrataciju. Uz to, nemojte jesti pomfrit i čips i vaša koža će blistati. Ozbiljno, kada pojedem nešto od toga, moja koža idući dan "podivlja". Obavezno dobijem nekoliko bubuljica, a uz sve to, lice mi izgleda dehidrirano i umorno. Izbegavajte to i već ste na pola puta do prekrasnog tena, zaključila je jedna od najzgodnijih manekenki.

irina sajk
Instagram screenshot Nešto više od mesec dana nakon te vesti, drugi izvor za People tvrdi da je par ipak raskinuo.