Koliko puta ste se zapitali šta je ono što neki trenutak može učiniti posebnim? Koji je to začin koji treba dodati da bi večera sa prijateljima bila pravo gastronomsko putovanje, letnja žurka postala događaj za prepričavanje, a organizacija druženja kod kuće bude bolje od izlaska u grad?

Neki kažu da je ključna stavka odabir nesvakidašnjeg posluženja, neki da je muzika presudan faktor a neki pak da je neophodno pozvati dobro društvo. Međutim, uvek je najvažnije „ono nešto“ što će svaki događaj koji organizujete podići na viši nivo.

Nesvakidašnja aroma i nezaboravan doživljaj.Upravo su to epiteti koji najbliže opisuju Kronenbourg 1664 Blanc pivo, iako mnogi govore je nemoguće opisati ga jer je za potpuni ugođaj neophodno isprobati ga.

Nesvakidašnja aroma citrusa, pomorandžine kore, korijandera i karamele inspirisaće svakoga ko je u potrazi za jedinstvenim i inovativnim osveženjem tokom toplih letnjih dana i noći. Stručnjaci savetuju da je najbolje konzumirati ga u društvu, jer će onda provod biti zasigurno uspešan i potpuno nezaboravan.

Blanc u svojoj morsko plavoj boci skriva sunačane dane uz uživanje u prirodi, prijatna druženja sa prijateljimau kućnoj varijanti ispunjena vrhunskim specijalitetima i šalama, i zvezdama obasjane noći na vrelom gradskom asfaltu uz osmehe i đuskanje do jutra.

Stvoren je za one koji život žive punim plućima znajući koliko je važno iskoristiti svaki dan, koji osmeh nose kao omiljeni aksesoar i koji svakom trenutku dodaju notu urbane elegancije. Simbol je neodoljivog renesansnog stila isprepletanog sa zavodljivim ritmom današnjice, ostavljajući odsjaj plavog dragulja gde god da se nađe.

Kako Kronenbourg 1664 Blanc nije samo piće već i sinonim za vrhunski gastronomski doživljaj za nepce upotpunjen svetskim specijalitetima, nesvakidašnji dizajn enterijera koji će oduševiti i vrhunske stručnjake i nestvarno dobru atmosferu – Blanc stil se formira kao jedan potpuno novi pravac u organizaciji događaja.

Upravo to je tema novog YouTube serijala „Blanc- Mera dobrog ukusa“. Kroz četiri epizode serijala, poznate ličnosti za sebe i svoje goste organizuju jedinstvene događaje koje odlikuju brižljivo odabrana hrana, posebno odabrana dekoracija prostora i nezaboravno druženje, naravno uz gutljaje vrhunskog piva.

Imaćemo prilike da vidimo kako je to influenserka Tamara Ćosić organizovala šik piknik za svoje drugarice, glumac Ivan Mihailović specijalno gastro veče za prijatelje, dizajnerka enterijera i osnivač bloga Marina Enterijernica - Marela Aćimović bioskopsko veče za svoju porodicu, a glumac Bojan Perić potpuno nesvakidašnji boys night za svoje drugove.

Ono što je posebna vrednost serijala je što će upravo ove epizode moći da inspirišu one koje ih gledaju da i sami organizuju neki ovakav ili sličan događaj baš u svom domu i učine ga nezaboravnim. Domaćin ovog serijala je glumac Luka Raco koji će gledaoce i sve svoje goste uz prepoznatljiv osmeh voditi kroz organizaciju svakog događaja, dodajući mu nezaobilazan šarmantni pečat.

Epizode serijala „Blanc – Mera dobrog ukusa“ možete pogledati svakog četvrtka tokom avgusta na Blanc YouTube kanalu. Doživite neodoljiv spoj savršenog piva i priče koja uz njega ide, i sa stilom nazdravite za sve one trenutke koje ćete učiniti posebnim.
Serijal „Blanc- Mera dobrog ukusa“ možete pratiti putem linka:

https://www.youtube.com/channel/UCKdSu227kO7NgWfr0WCcVow