Svi dođemo u te godine kada sve počne da se lomi, ma kao da je neko pritisnuo off – ne možeš više da partijaš nekoliko dana zaredom, a od mamurluka ne možeš da se sastaviš, a tek da radiš. Ako ne znate ovaj osećaj – blago vama, a ako vam je ovo dobro poznato, imamo jedan zadatak za vas.

Zamislite da ste na nekom festivalu, recimo u Španiji, i ludački se provodite sa prijateljima do jutra. A onda se budite, ne znate gde ne nalazite i u tom trenutku vam stiže poruka da dođete u El Ej na audiciju za seriju. Zvuči nerealno, ali istinita priča – baš to se desilo Džodi Komer kada je u sred borbe sa mamurlukom nakon uzbudljive noći na festivalu dobila ponudu da dođe na audiciju za seriju „Ubiti Iv“ i to sa Sandrom Ou.

I sad, postoje dve mogućnosti: da iskuliraš i nastaviš da se raspadaš od mamurluka i loših odluka od prethodne večeri ili da uhvatiš prvi let iz Evrope za Ameriku, preguraš nekako let od 13 sati i odeš na audiciju. E pa, Džodi je skupila snagu i odabrala drugu opciju – i dobila glavnu ulogu u seriji „Ubiti Iv“. I ne samo to – za ulogu plaćenog ubice Vilanel u ovoj napetoj seriji dobila je i Emi! Ko bi rekao da mamurluk nekad donese nešto dobro. Vama ipak preporučujemo da ovo ne pokušavate kod kuće, ali da seriju „Ubiti Iv“ obavezno pogledate jer nećete moći da dišete od tenzije.

„Ubiti Iv“, kao i mnoge druge serije i filmove, možete gledati na aplikaciji Apollon, bez reklama i banera. Članstvo je besplatno prvih 30 dana, a nakon promo perioda imate neograničen pristup bazi od više od 10.000 filmova i serija po ceni jedne bioskopske karte!

Link za aplikaciju je ovde: register.apollon.rs