One&Only Portonovi, novootvoreni rizort na crnogorskom primorju i ujedno prvi u Evropi, sinoć je predstavljen domaćoj javnosti u Klubu Privrednik. Večeri su prisustvovale brojne javne ličnosti iz sveta biznisa, kulture, medija i zabave, među kojima su muzička zvezda Sara Jovanović, influenserka Dunja Jovanić, glumica Katarina Radivojević, košarkaš Nemanja Nedović, manekenka Mina Milutinović i mnogi drugi.

dunja jovanic i sara jo
Nikola Rudic/@Nikola Rudic Photography 

U toku večeri, nakon obraćanja predstavnika rizorta, gosti su imali priliku da premijerno vide i limitiranu kolekciju Marije Tarlać, koju je poznata dizajnerka kreirala specijalno za One&Only Portonovi. 

limitirana kolekcija marije tarlać za one&only
Nikola Rudic/@Nikola Rudic Photography 

Inspirisana morem, suncem i jadranskom obalom, kolekcija se sastoji iz letnjih haljina i aksesoara u plavim tonovima, namenjenih za nošenje u različitim delovima dana i različitim prilikama.

portonovi
NIKOLA RUDIC/www.nikolarudic.com 

"One&Only Portonovi predstavlja najluksuzniji hotel u regionu, i to ne samo zbog sadržaja koji nudi već i izuzetnog standarda usluga i sjajnog osoblja. Uz privatne peščane plaže, revolucionarni wellness doživljaj uz Chenot Espace koncept, vrhunsku gastronomsku ponudu kuvara sa Mišlenovom zvezdicom i uzbudljiv provod u nedavno otvorenom Tapasake klubu, One&Only predstavlja pravu oazu na obali Jadrana", izjavio je Michele Giraudo, generalni menadžer One&Only Portonovi rizorta.

Michele Giraudo za portonovi
NIKOLA RUDIC/www.nikolarudic.com 

Kao prvi rizort ovog ultra-luksuznog brenda u Evropi, One&Only Portonovi otvorio je svoja vrata za goste 1. maja ove godine, stavljajući Boku Kotorsku na mapu nekih od najlepših i najposebnijih destinacija na svetu – odmah uz Mauricijus, Kejptaun u Južnoj Africi, Plave planine u Australiji, Ruandu, Dubai i mnoga druga mesta gde se nalaze rizorti ovog brenda.

portonovi predstavljanje domacoj javnosti
NIKOLA RUDIC/www.nikolarudic.com 

Pored specijalne kolaboracije sa dizajnerkom Marijom Tarlać, posebno se ističe i saradnja One&Only rizorta sa našim proslavljenim teniserom Jankom Tipsarevićem i njegovom kompanijom Tipsarević Luxury Tennis. Ova saradnja nudi vrhunsko iskustvo, treninge i uzbudljive događaje za goste svih uzrasta, koji uživaju u aktivnom odmoru.

predstavljanje javnosti portonovi
Nikola Rudic/@Nikola Rudic Photography 

A za posetioce koji preferiraju umetnost nad sportom, rezervisana je radionica portretne fotografije koju će držati poznati fotograf iz Srbije Nemanja Maraš, u saradnji sa kompanijom SONY i One&Only Portonovi rizortom.

one only portonovi
Nikola Rudic/@Nikola Rudic Photography